søndag den 17. april 2016

Jeg forstår det ikke...

Jeg kan slet ikke lide Justin Bieber, så jeg forstår ikke, at jeg hele tiden har denne sang på hjernen...... ok, den er nu meget god.

God søndag til jer alle. 

10 kommentarer:

 1. Kender den ikke ;-) ved faktisk ikke om jeg kender nogle af Biebers sange. Men den lyder da ok.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg havde heller ikke lige gennemskuet det var Bieber før jeg blev irettesat af yngstesøn ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Mellemste Pode gik for år tilbage igennem en heftig Justin Bieber-periode. Vi har MANGE Bieber-gadgets og har hørt "Baby, baby, baby-uhhh!" til hudløshed. Lad mig sige det sådan, at vores smertetærskel var voldsomt overskredet. Og børnehaven (som han gik i på det tidspunkt), var meget uforstående overfor hvem der havde introduceret ham for JB, for som de sagde "I har jo ingen piger?!".... Det er heldigvis slut nu, nu har Real Madrid taget over, og de laver heldigvis ikke musik!....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - her er Bieber ikke i højsædet hos ungerne, men jeg synes nu han har oppet sig. Kh. Birgitte
   PS. Herhjemme er det Barcelona, der har overtaget.

   Slet
 3. Jeg har lige præcis sagt det samme til J i dag. At der er en JB sang, som jeg synes er virkelig god! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - jeg tror han kan ramme et stort bredt publikum, hvis han fortsætter den stil. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh, den har jeg pgså på hjernen for prinsessepigen elsker musik og ved meget om det:) Så hun hører alt det nye og 80-er musik??Ha ha ha:) Jeg ved aldrig hvem der synger men så fortæller prinsessepigen glædeligt....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - hahaha, nej jeg ved sgu heller ikke altid, hvem det er der synger. Jeg hører det bare ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Ha ha jeg har det på fuldstændig samme måde 😆😆 fantastisk sang, og det kom faktisk bag på mig at det var Justin B 😳😬

  SvarSlet
  Svar
  1. @Heidi - ja, måske er han bare blevet mere 'spiselig' for os andre med alderen ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...