søndag den 3. april 2016

Sommertiden...

Sidste weekend var det jo, at vi skiftede til sommertid. Siden da har jeg sovet utrolig dårligt. Jeg har haft svært ved at falde i søvn i hverdagene, da min krop stadig tror klokken er 21, når jeg smider mig i dynerne kl. 22.
Jeg troede ellers kun, det var ved vintertid, jeg havde problemer. Håber jeg snart kan få vendt den uheldige tendens, så jeg ikke skal trækkes med det i næste uge... 

10 kommentarer:

 1. Kære Birgitte!
  Ej, jeg kan altså HELLER ik' finde ud af det dersens søvnhalløj for tiden! Jeg har både svært ved at falde i søvn om aftenen, om natten vågner jeg eller bliver vækket, og i morges vågnede jeg lidt over kl. 7, og så på en morgen, hvor børnene er udstationerede!... Suk, altså!
  Vi krydser fingre for, at næste uge bliver bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - Jamen, jeg har det på helt samme måde! Fik dog formået at sove til kl. 9 søndag, men den sidste time var ikke rigtig noget værd. Faldt for første gang i over én uge ok tid i søvn, men så vågnede jeg kl. lort i nat... Har du krydset de fingre?!! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Har forsøgt at boycotte sommer/vintertid i årevis men ingen er med.....:( Vi fik så lige en ekstra time taget væk oveni sommertidpalava, da vi var i England da det skete og de jo er en time efter os:( Der er ikke nogen videnskablig grund til tidskifte 2 gange om pret så stemmer for det stopper!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - min morfar og jeg har altid været meget modstandere, men ja, det er helt klart et mindretal. desværre :-( kh. Birgitte

   Slet
 3. Har det på samme måde, det tager mig lang til at vænne mig til sommertiden. Det går meget bedre om efteråret, når vi skifter til vintertid.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg har problemer på begge sider. Men ja, i år helt klart mest problem med denne tilvænning. Håber det snart er slut - for os begge. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh hvor er det ærgerligt for dig (jer). Jeg selv er kronisk træt - måske fordi jeg bare generelt ikke sover så godt ... så vinter- eller sommertid gør ingen forskel. Ved ikke om det er dit hyr eller mit der er at foretrække ;-) jeg er jo vant til mit.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - det er så småt ved at vende, for mig i hvert fald... lyder ikke så rart med søvnproblemer altid :-( kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg er nok også mest på Livs hold ... Jeg har ikke skænket det en tanke i hvert fald før nu du skriver det.
  Ha en god dag Birgitte!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - det lyder dejligt, bare det var mig :-) tak og i lige måde søde du

   Slet

Giv mig dine tanker...