fredag den 4. december 2015

Glædelig 4. december

Dagen begyndte på en lidt underlig måde, da yngstesøn var den første der stod op, kl. 6,30 (vi voksne står normalt op kl. 6,00). Vi havde nemlig sovet over os. Noget som sker stort set aldrig... Vi fik dog en god, stille og rolig morgen alligevel og skolen blev nået til tiden. 

I aften skal jeg ikke til julefrokost. Vores julefrokost på arbejdet (som er den eneste, af sådan nogle, jeg er inviteret til) er rykket til næste fredag pga. travlhed omkring valget.

Årstidskopper på arbejdet - én af flere!

Til gengæld skal jeg til glögg og vafler hos min veninde. Hun laver glögg og da jeg ikke så godt kan lide æbleskiver, så har jeg tilbudt at lave vafler. Så skal have dej og vaffeljern i tasken og med bussen ud til hende efter aftensmaden (kan jo ikke køre efter et par glas glögg og kæresten er til julefrokost). Det bliver hyggeligt.

Rigtig god fredag - og glædelig 4. december.


6 kommentarer:

 1. Det går helt galt...Nå, min kommentar blev lige ædt af systemet, tror jeg.... To gange... Og hvis ikke, så må du slette de overskydende :-). Jeg skrev noget a la: Top-hyggeligt!! Apropos julefrokoster på arbejdet, så er min også næste fredag. Men jeg har faktisk droppet den, og har fred med den beslutning. Jeg håber du får alletiders aften, både i aften og næste fredag :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - nogle gange er Blogger bare så irriterende. Håber det har løst sig selv :-) jeg overvejede meget at droppe julefrokosten i år, men valgte alligevel til. Så jeg håber den bliver god! Håber du har haft en dejlig weekend med dine. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Sikke en pæn og hyggelig kop :) Rigitg god weekend til dig.
  Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tak :-) den er ellers ikke lige min stil, men fik den i gave engang og så skal den jo bruges! Håber du har haft en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Håber at vaffeljern und alles klappede som det skulle ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - alt gik som det skulle - og vi fik rigeligt glögg ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...