søndag den 6. december 2015

Glædelig 6. december

Jeg kommer for sent i seng for tiden. Det har stået på i næsten én uge nu og er virkelig ikke godt. For jeg er rigtig træt om morgenen. Synderen er min nye bog, som kæresten har været sød at købe til mig.
Den er rigtig god. Jeg har læst de andre i serien og overvejer at købe de to første (og læse dem igen måske). Hvis jeg gør, så skal det nok være på en ferie, hvor jeg kan få dem som billige paperbacks (på engelsk).
Ellers er det en sløv søndag efter et fint bryllup i går. Jeg har en travl uge i vente, men lige i aften skal jeg vist bare ligge på langs i sofaen.

Glædelig 2. søndag i advent.


4 kommentarer:

 1. Hyg dig, dér på langs! Der bør vi alle være....
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - ja håber også du snart finder sofaen (hvis du altså har det i tankerne). Kærlig hilsen B

   Slet
 2. Har noteret den på min bogliste:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - har du læst de to første? kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...