onsdag den 23. december 2015

Lillejuleaften

Jeg er på arbejde. Med en gevaldig forkølelse. Og det er ærlig talt ikke sjovt. Jeg har en dum historie med at være syg i julen - læs f.eks. her fra sidste år. Jeg glæder mig usigeligt til, at vækkeuret ikke skal ringe i morgen. Jeg trænger så meget til ferie. 

Skal bare lige have overstået det sidste arbejde og så er jeg klar til at smutte hjem (kl. 14.30 - er nærmest begyndt at tælle ned). Har planlagt en nem aftensmad med noget brød, paté, ost og pølse. Ungerne kommer i eftermiddag og jeg glæder mig til at putte i sofaen med dem. 

Glædelig lillejuleaften til jer... 


11 kommentarer:

 1. Go' bedring og glædelig lillejuleaften til dig:)

  SvarSlet
 2. Det er bare så typisk at blive syg i ferien!
  Det kan jeg også igen i år skrive under på - her er det "bare" hoste konstant og hele natten lang - gaaab:-(
  God bedring og god ferie:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv Susanne. God bedring til os. Jeg er stadig helt snottet. Kh Birgitte

   Slet
 3. Skynd dig at blive rask! Og glædelig lillejuleaften til jer :o)
  kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv. Ikke helt rask i dag heller. Øv. Kh Birgitte

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. God bedring, Birgitte Håber du snart er frisk igen, så du ikke skal ligge syg i din ferie.
  Rigtig god jul til dig og dine. Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Jeg er oppe men bestemt ikke på toppen. Kh Birgitte

   Slet
 6. Rigtig god bedring, Birgitte - krydser fingre for at du er rask i aften! God jul til dig!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mor-monster. Jeg er desværre stadig død snottet. Øv. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...