søndag den 20. december 2015

Nemt madbrød

Sidste uge, meget sent tirsdag aften fik jeg smækket en dej sammen til et madbrød, vi skulle have onsdag. 

Mine veninder tilbage fra Kommunom-studiet kom til mad og menuen var kyllingesuppe og brød. Brødet var ret let lige at bikse sammen og så dejen ud på altanen til koldhævning. 

Onsdag efter arbejde kunne jeg så bare hælde dejen i en form og ind i ovnen. Det smagte rigtig godt og resten af brødet blev skåret i skiver og frosset ned. Så er der til bruschetta eller croutoner en anden dag. 

Elsker den slags løsningen, som både er let og lækkert. 


Brødet er lavet med soltørrede tomater, selv om det ligner rosiner på billedet.

God søndag og glædelig 20. december.

6 kommentarer:

 1. Kære Birgitte!

  Din paella var et hit herhjemme - selv teenage-søn på 15 og mand på 44 var begejstrede trods skepsis i starten.
  Så nu håber jeg, at du vil dele opskriften på madbrødet:-)

  Glædelig jul!
  Anne (også kommunom)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - for andre kommunomer går jeg selvfølgelig langt! Så bare rolig Anne, opskrift skal nok komme. Jeg er bare lidt udfordret, da jeg har lånt opskrift-bogen til min veninde. Når jeg får den tilbage, så kommer den. Ellers kan du finde den i Sif Orellanas bog 'slyngler og stanglakrids' (sammen med opskrift på suppen). Og dejligt at paella'en faldt i god jord hos familien. Glædelig jul til jer også. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ser lækkert ud:o) opskrift ville jeg også gerne have:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - den kommer, så snart jeg har opskriftbogen hjemme igen (se ovenstående kommentar til Anne). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Uh ja det lyder både let, lækkert og smart! Og måske heller ikke så kompliceret en opskrift?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - opskriften er ikke svær og den skal ikke æltes. Men jeg smider opskrift på :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...