tirsdag den 8. december 2015

December-status

Nå, jeg er lidt træt af det der 'glædelig X. december'-overskrifter, så det er I sikkert også derude... Så nu går jeg tilbage til de 'almindelige overskrifter' (jeg kan heller ikke se, hvad indlæggene handler om ud fra december overskrifterne)

Jeg er stadig i underskud med julestemningen, men jeg har planer om de der lucia-brød i denne weekend. Og måske indkøb af det lille-bitte juletræ.

De sidste julegaver mangler jeg stadig. Til gengæld fik jeg pakket et læs ind i går, fordelt og lagt væk.

Så mangler jeg kun at få styr på maden. Ikke julemaden, for vi er ikke hjemme juleaften, men i juledagene skal vi jo gerne have lidt at spise også. Vi plejer at få nogle helt almindelige 'ikke-jule'-retter i de dage, så der skal lige laves en madplan.

Jeg når det hele, det gør jeg! Glædelig 8. december. 
11 kommentarer:

 1. Er så imponeret over dig og dine madplaner. Vi taler 2-3 uger frem i tiden, ikke? Nå men jeg er også lidt på forkant. Tog en lasagne om af fryseren i går (lavet ved anden anledning), og dermed vupti ved jeg hvad vi skal spise i dag - og ditto rester i morgen (high-five til mig!).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg elsker i al hemmelighed den slags planlægning. Det bekræfter mit kontrol-gen i høj grad... Fedt at du er på reste-holdet :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Er det nu jeg så skal sige, at jeg har ordnet alle julegaver:o)og de to adventsgaver I'm in charge off og har styr på den 25, hvor vi holder vores egenlille jule og åbner de engelske gaver:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg er glad på dine vegne... og lidt misundelig ;-) Godt gået! Kh. Birgitte

   Slet
 4. Madplaner lyder genialt, men det fungerer endnu ikke hjemme hos os. Men nu hvor vi har fået nyt køleskab kan det være vi skal prøve igen.....
  Og, ja - vi når det hele! Mangler stadig en del gaver. Men, men. Vi har kun den 8. Der skal lige være lidt panik på....
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - min hjerne duer ikke til panik. Der skal være styr på det hele! Det er lidt en belastning til tider... Nå men vi når det, alle sammen, inden jul. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Selvfølgelig når du det hele :-) Men åh ja, man skal jo også have noget at spise i juledagene, hvor de fleste butikker ovenikøbet er lukkede. Jeg har i den grad vænnet mig til at kunne handle alle ugedage, at jeg bliver en smule stresset bare ved tanken om, at det ikke rigtigt kan lade sig gøre i juledagene.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg bruger i høj grad nemlig.com i de dage. Levering til døren har de sidste mange år gjort at jeg IKKE har skulle ud i butiks-helvede d. 27. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Heldige dig, dur ikke langt ude i provinsen. Øv.

   Slet
  3. Ja, det ved jeg... Håber du får handlet til maaaange dage :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...