onsdag den 9. december 2015

Det med julegaverne...

Der var nogle, der undrede sig over mit indlæg i går. Det er skrevet d. 8. december, jeg mangler ikke mange julegaver, så hvorfor bekymre sig?

Jeg har gode grunde! Jeg har været så (u)smart at planlægge aftaler hver eneste dag i denne uge. Siden fredag har jeg ikke haft dage uden aftaler. Det får jeg først på lørdag (forvirret?). Som også er den dag, hvor ungerne kommer hjem. Med dem i huset (og tilhørende aktivitet), så er der ikke tid til at smutte ud efter gaver. For de sidste gaver er nogle, jeg skal ud af huset for at få. De kan ikke købes over nettet. 

Så næste runde af julegaveindkøb vil foregå d. 19. december. Og det er i min optik lige stressende nok (især fordi jeg igen, igen har booket kalenderen op i dagene op til juleaften. Damn you, sociale liv og frisør, fitness osv.). Det er mit kontrol-gen, der slår igennem her...

Det skal nok gå og de sociale arrangementer med venner og familie (som ikke har noget at gøre med julefrokoster. Jeg skal stadig kun til den ene, på fredag) er jo hyggelige. 

Glædelig 9. december - billede fra København i går

8 kommentarer:

 1. Det skal nok gå!!! Jeg tror på dig - go-go-go!!! 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - TAAAAK :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Du skal nok nå det:o) Og at shoppe den 19 dec er da hyggeligt, det er jeg sikker på:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ... så hyggeligt i hvad jeg forudser bliver et center med en milliard mennesker ;-) vi må se. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Du skal nok nå det - men det er jo selvfølgelig sjovest at være i god tid:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - nemlig! Det er sjovest at være i god tid. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Uha kan godt mærke dit kontrol-gen der. Det er også et godt gen at have, faktisk i rigtig mange tilfælde. Og hvad betyder det så med lidt stress? ;-) Men .... I hear you! Jeg gad måske heller ikke være hængt op og samtidig vide at jeg den 19/12 skal synkron-shoppe sammen med resten af DK.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - det kan også blive lidt træls med det kontrol-gen. Især for omgivelserne. Kryds fingre for at alle andre er færdige med at købe gaver d. 19/12 ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...