onsdag den 9. december 2015

Det med julegaverne...

Der var nogle, der undrede sig over mit indlæg i går. Det er skrevet d. 8. december, jeg mangler ikke mange julegaver, så hvorfor bekymre sig?

Jeg har gode grunde! Jeg har været så (u)smart at planlægge aftaler hver eneste dag i denne uge. Siden fredag har jeg ikke haft dage uden aftaler. Det får jeg først på lørdag (forvirret?). Som også er den dag, hvor ungerne kommer hjem. Med dem i huset (og tilhørende aktivitet), så er der ikke tid til at smutte ud efter gaver. For de sidste gaver er nogle, jeg skal ud af huset for at få. De kan ikke købes over nettet. 

Så næste runde af julegaveindkøb vil foregå d. 19. december. Og det er i min optik lige stressende nok (især fordi jeg igen, igen har booket kalenderen op i dagene op til juleaften. Damn you, sociale liv og frisør, fitness osv.). Det er mit kontrol-gen, der slår igennem her...

Det skal nok gå og de sociale arrangementer med venner og familie (som ikke har noget at gøre med julefrokoster. Jeg skal stadig kun til den ene, på fredag) er jo hyggelige. 

Glædelig 9. december - billede fra København i går

9 kommentarer:

 1. Det skal nok gå!!! Jeg tror på dig - go-go-go!!! 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - TAAAAK :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Du skal nok nå det:o) Og at shoppe den 19 dec er da hyggeligt, det er jeg sikker på:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ... så hyggeligt i hvad jeg forudser bliver et center med en milliard mennesker ;-) vi må se. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Du skal nok nå det - men det er jo selvfølgelig sjovest at være i god tid:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - nemlig! Det er sjovest at være i god tid. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Uha kan godt mærke dit kontrol-gen der. Det er også et godt gen at have, faktisk i rigtig mange tilfælde. Og hvad betyder det så med lidt stress? ;-) Men .... I hear you! Jeg gad måske heller ikke være hængt op og samtidig vide at jeg den 19/12 skal synkron-shoppe sammen med resten af DK.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - det kan også blive lidt træls med det kontrol-gen. Især for omgivelserne. Kryds fingre for at alle andre er færdige med at købe gaver d. 19/12 ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg var gift i syv år uden noget barn, på grund af dette begyndte min mand at optræde mærkeligt, kommer hjem for nylig og ikke tilbragte tid mere med mig, og han skiltes fra mig. Så jeg blev meget trist og tabt i livet, fordi min læge fortalte mig, at der ikke er nogen måde for mig at blive gravid på, hvilket virkelig gør livet elendigt for mig. indtil jeg stødte på en ven, der fortalte mig om DR AJAYI fra Internettet, hvordan han har hjulpet en masse kvinder med disse lignende problemer, som jeg går igennem, så jeg kontaktede ham på: drajayi1990@gmail.com og forklarede ham. han fortalte mig, hvad jeg skulle give, før han kunne kaste en genforening for at bringe min mand tilbage, hvilket jeg gjorde, og han sendte en kraftig bøn, som jeg havde at sige midt på natten, mens han kastede kærlighedsfortryllelsen. Det var et mirakel, 48 timer senere kom min eneste mand tilbage til mig og undskyldte alt, hvad han har gjort, og fortalte mig, at han er fuldt klar til at støtte mig i alt, hvad jeg vil. Jeg ringer hurtigt til DR AJAYI og fortalte ham, hvad der foregik i det øjeblik, og han forberedte og sendte mig også en urtemedicin, som han sagde, at den vil kurere alle uønskede sygdomme eller infektioner, der har forhindret mig i at blive gravid, og instruerede mig om, hvordan jeg skulle bruge det før mødet med min mand. Se efter at have brugt denne indfødte urter og rod, nogle uger senere begyndte jeg at føle graviditetstegn overalt over mig, virkelig var jeg gravid, jeg fødte lige en baby dreng den 1. i denne måned. Jeg lover at fortælle hele verden om DR AJAYI for at have reddet mit forhold og for også at give mig børn, kan jeg stolt kalde mit eget i dag. For enhver kvinde, der synes det er umuligt, her er en mulighed for dig at smile og bringe lykke til din familie venligst kontakt DR AJAYI via e-mail på: drajayi1990@gmail.com eller nå hans WhatsApp ELLER Viber-nummer: +2347084887094 Han er faktisk en Gud sendt for at bringe mistede elskere tilbage og bringe dig lykke.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...