torsdag den 3. december 2015

Glædelig 3. december

Aner I et mønster her i overskriften?!!... Jeg er faktisk ikke særligt i julehumør. Jeg er nu heller ikke det store jule-menneske. Sådan har det været siden jeg blev teenager.

Jeg kan godt lide jul og december, men det er ikke sådan, at det er helt magisk for mig. Måske jeg skulle tage en tur i Tivoli? Det plejer at hjælpe lidt på julestemningen.Og det årskort bruger jo ikke sig selv!

Noget helt andet... Mit Instagram-feed er i disse dage oversvømmet med nissedøre og jeg kom til at tænke på dem i går. De ser rigtig hyggelige ud og mange er gode til at finde på små ting til nissen og 'nisse-streger'. Mine unger er alt for store nu, men jeg tror nu ikke, at jeg ville have anskaffet en dør, selv om de havde været yngre. Jeg duer ikke til det. Præstationsangsten og mit manglende jule-gen ville hurtigt have sat en stopper for det. Så det ville ikke være blevet særlig hyggeligt. 

Anyway, det er kun spekulationer, idet nissedøre ikke var 'in', da mine unger var små. Vi nøjes med denne lille nisse i køkkenet. Og alt det andet pynt. Tror måske også vi skal have et juletræ i år...

Rigtig glædelig 3. december

4 kommentarer:

 1. Halløj igen! Har som bekendt et lidt ambivalent forhold til det med jul. Er stadig ikke afklaret, vil jeg sige.... Dog er det sikkert og vist, at jeg hvert år prøver at overtale de resterende familiemedlemmer til at vi IKKE skal ha' et træ. Blir nedstemt hver gang. Er spændt på hvad det ender med, med dit træ 🌲

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - jeg gider egentlig heller ikke juletræ, men bøjer mig som regel de år, hvor ungerne er hos mig hele julen. de elsker det jo. Så det bliver et lille et... lille sagde jeg ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg hepper på juletræ :-)

  (Faktisk er jeg heller ikke nogen stor jule-fan og kunne så glimrende bytte julen (og nytåret!!) ud med en rejse langt mod syd. Men sådan spiller klaveret ikke, og jeg spekulerer sommetider på, om det ikke er lidt fjollet, at det ikke bliver sagt så højt, at alle kan høre det, for tænk nu hvis alle bare holder jul for 'de andres' skyld).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det ender nok med træ (se ovenstående svar til Mor-monster). Jeg kunne snildt også bytte jul og nytår væk og jeg tror mange tænker det samme... men vil man være den der siger det højt? Vi ikke-fans må stå sammen ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...