fredag den 18. december 2015

Test af serum

Sponsoreret indlæg.

Jeg har testet noget serum. Og helt grundlæggende vil jeg sige, at det er et godt produkt. Og det er ret smart, at man kan skræddersy serum til forskellige behov. Du ender ikke op med en halvbrugt krukke, når årstiderne (og hudens behov) skifter. Så det er altså meget praktisk. 

Det der ikke er så praktisk, er når ampullen er i brug. For der er til flere dage i sådan én. Jeg var ikke meget for at lade dem stå i skabet uden låg, så jeg var ude i noget vita-vrap, som jeg lagde hen over. 

Jeg har brugt dette serum. Både morgen og aften, under min egen creme. Min hud har her om vinteren brug for godt med fugt. Og serummet har bestemt hjulpet med at holde min hud fra at blive tør. Faktisk har det slet ikke været noget problem med tørhed, selv om temperaturerne godt nok har svinget meget i december.

Jeg har ikke sådan en fancy Derma roller, men har bare brugt fingerspidserne til at massere det forsigtigt ind i huden. Det trænger hurtigt ind i huden og føles ikke klistret på huden. Man kan mixe bestillingen, så den bliver helt efter dit behov. Desuden er der på hjemmesiden en smart oversigt, hvor du kan finde det serum, der passer lige til din hudtype/behov. 

Hyaluron serumIndlægget er sponsoreret. Jeg har modtaget ovennævnte serum fra Ampullab, men meningerne omkring produktet er (som altid) mine egne.

2 kommentarer:

  1. Lyder smart. Og effektivt. Selv med vitawrap :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Liv - ja, det var i hvert fald effektivt :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...