lørdag den 5. september 2015

August-hits

August har budt på både ferie, skoleopstart (mig og ungerne), fødselsdag og jubilæums. Der har været lidt af det hele - afslapning og travlhed, men mest af alt: dejligt solskin og den sommer, som skulle have kommet i juli (hvis du spørger mig).
På bloggen har I været mest vilde med mit jubilæums-indlæg. Selv havde jeg meget sjov ud af at skrive indlægget om arbejde

Nu venter september, efterår, kærestens fødselsdag og afleverings-opgave på studiet. Der er rigeligt at lave i denne måned. Jeg prøver at holde fast i den afslappede følelse fra ferien og nyde hverdagen med alle dens pligter, arbejde og udfordringer.

Håber I får en fantastisk første lørdag i september.

4 kommentarer:

 1. Så fine og skønne billeder :) God weekend til dig og dine, Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tak - og i lige måde. Kh. Birgitte

   Slet
 2. dejlig august du har haft :-) er helt enig, endelig kom solen. Håber virkelig at september viser sig fra sin allersmukkeste sensommer facon. Kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - sol hele denne uge vist... men godt nok koldt om morgenen efterhånden. kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...