tirsdag den 1. september 2015

Kommentarer og opfølgning

Dette indlæg skal ikke være endnu en opsang til dem, der ikke lige svarer på kommentarer (selv om jeg gerne står ved, at jeg stadig oplever det nogle steder - og stadig synes, det er lige irriterende. Har dog lært at holde min egen sti ren og blande mig uden om andre blogger's vaner/gøren).

Dette indlæg skal derimod handle om svar på kommentarer og hvordan man (jeg) får dem. Jeg kan rigtig godt lide at kommentere hos andre - hvis jeg altså har noget at sige. 

Ofte så bruger jeg dog en del tid på at gå tilbage i gamle indlæg, for at læse svar på mine kommentarer. Og derfor smutter nogle svar for mig, dvs. jeg får dem ikke læst. Og det er jo dumt, når jeg egentlig gerne vil have et svar...

Så hvad gør I? Sætter I hak i den der 'giv mig besked, når der kommer nye kommentarer' rubrik? Har prøvet og oplevet, at man nogle gange så nærmest bliver spammet med mails, fordi andre selvfølgelig også kommenterer. 

Går I tilbage i andres indlæg for at se, om der er kommet svar? Eller er I ligeglade med svar? Giv gerne gode fif!25 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov er mit svar blevet slettet? Argh mig i min iPad er ikke altid enige om hvor mine fingre fiser rundt på skærmen. Men altså jeg bruger Bloglovin'. 'Saver' post og vender tilbage den vej. Unsaver derefter :o)

   Slet
  2. @Liv - jeg så dit svar inden du slettede kommentaren :-) men jeg kan ikke så godt finde ud af den der Bloglovin' app og det med at unsave... må prøve, for det er en god løsning. Kh. Birgitte

   Slet
  3. Man kan først unsave, når man er helt inde i den rigtige 'colletion' ikke blot under 'profilen'. Giver det mening?

   Slet
  4. @Liv - jeg prøvede via mobilen i går aftes og det virkede :-) tak. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg vender altid tilbage - synes også det er så træls, når folk ikke reagerer, når man lægger en kommentar.
  Alt efter om det er PC eller Ipad jeg kommenterer fra, gemmer jeg indlægget på skærmen og sletter, når der ikke er mere at følge op på.
  Jeg gider heller ikke alle de mails, der kom, når jeg bad om underretning!
  Det andet fungere fint for mig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - for det meste fungerer det også for mig, det med at gå tilbage... Men ville bare høre, om der ikke var en smartere løsning ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Sorry, hvis jeg er dårlig til at svare. Ind imellem smutter det. Selvom det ikke er meningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - som skrevet, var dette indlæg ikke for at slå nogle i hoved. Jeg synes heller ikke jeg oplever, at du aldrig svarer (det smutter også for mig en gang imellem). Kh. Birgitte

   Slet
 4. jeg sætter hak i giv mig besked og når jeg har fået svar (hvis jeg er heldig) så melder jeg hakket fra hvis det vælter ind men mails ... jeg har se en del der laver indlæg om svar til kommentar hvis de ikke når at svare ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - det med (nyt) indlæg som svar kunne være en god idé, men dem der har sat hak, vil jo så ikke nødvendigvis få besked. Jeg kommenterer også på blogs, jeg ikke følger, så det ville gå forbi mig, sådan et indlæg. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg går nogle gange tilbage - andre gange glemmer jeg det fuldstændigt. Jeg har også prøvet det der med at sætte et hak, men så vælter det ind med mails og det orker jeg heller ikke ;). Der er nok ikke en optimal løsning ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - hak er træls, netop fordi det genererer ekstra mails. Du har nok ret i, at der ikke er en optimal løsning. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Jeg plejer at sætte hak. Men når det er sagt, så er jeg selv herredårlig til at få svaret på mine kommentarer. Jeg øver mig i at blive bedre, men når jeg samtidig øver mig i at få bedre mobilvaner, er det desværre tit, at det smutter. Det skal nok blive bedre. Det lover jeg! (Jeg synes i øvrigt, du er rigtig god til at få svaret på dine kommentarer ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jeg har også fået hul på nogle nye (bedre) mobilvaner. Synes dog jeg lige når de fleste svar alligevel (men du får også tit flere kommentarer på dine indlæg) ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 7. Jeg sætter aldrig hak, men vender - for det meste - tilbage for at læse svar på mine kommentarer. Og jeg gør det i hvert fald, hvis min kommentar ligefrem har indeholdt et spørgsmål. Selv prøver jeg at få svaret alle, men der kan godt gå et par dage en gang i mellem, må jeg indrømme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg er, som sagt, ikke 'ude efter nogle' i dette indlæg ;-) jeg kan godt selv være lidt bagud med svarene, især i weekenden, hvor jeg prøver at holde fri... Jeg synes bare til tider, at jeg bruger lang tid 'på at vende tilbage'. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Jeg fandt så lige ud af, at jeg havde glemt at svare et par stykker - ups og øv :-( Og ja, netop i weekenden kan det sommetider knibe lidt mere end på andre tidspunkter. Det er rigtigt, man kan bruge oceaner af tide på at 'vende tilbage', men ellers drukner man jo i (ligegyldige) mails, hvis man kommenterer i et meget aktivt kommentarspor. Ingen lette løsninger, åbenbart :-)

   Slet
  3. @Fruen - nej jeg har stadig ikke de vise sten ;-) kh. Birgitte

   Slet
 8. Jeg er (indrømmet) vildt dårlig til at få svaret på kommentarer. Jeg tager et heat ind i mellem, hvor jeg løber tilbage i stakken og får kommenteret, men så er al dialog og samtale jo ligesom gået fløjten, hvis jeg først får svaret 2 mdr. efter kommentaren blev givet. SÅ dumt og klassisk blogger-fejl, det ved jeg.

  For mig er det pt. sådan i mit liv, at jeg sidder så meget foran computeren til hverdag i mit arbejde, at jeg faktisk ikke rigtig gider, når jeg kommer hjem (hello, stakke af digitale billeder, som aldrig bliver sorteret eller fremkaldt). Og som Øglemor, forsøger jeg også at begrænse min brug af iPhone/iPad, så derfor bliver det bare småt med bloggeriet og kommentarerne i forhold til før i tiden.

  Så, ja, jeg har ingen gode fifs til hvordan man husker at få svaret. Bortset fra, at jeg nu vil skynde mig tilbage til eget domæne og få svaret på din seneste kommentar :D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Thilde - det var ikke for at skælde ud over dem, der ikke svarer, at jeg skrev :-) mere for at se, om jeg kunne spare noget tid. For ja, jeg prøver også med nye mobilvaner... Så ville det jo være smart, ikke at bruge så meget tid på at vende tilbage. Kh. Birgitte
   PS. Mine billeder bliver heller aldrig sorteret/fremkaldt.

   Slet
  2. Jeg følte på ingen måde, at du skældte ud eller gav en opsang. Jeg har bare et ønske om, at det kunne være anderledes, samtidig med at jeg ved, at det kan det ikke pt. :/
   Sig til, hvis du finder en god og nem metode til at svare.

   Og godt at vide, at der også er andre, som aldrig sorterer eller fremkalder billeder ;)

   Slet
  3. @Thilde - den løsning findes vist ikke pt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 9. forresten i forlængelse af dette indlæg så har jeg fornyligt oplevet at ligge en kommentar hos en blogger tror der var ca 6-7 andre kommentar og indhaverne valgt kun at gensvar på en kommentar ... det virker sært på mig at svare på nogle og ikke andre .. bare et lille opstød og nej det var ikke her hos dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - det oplever jeg (desværre) også hos nogle bloggere. Har bare besluttet ikke at kommentere så meget hos dem - og så holde 'god stil' på min egen blog. Man kan ikke vide om det skyldes tidsmangel eller interesse eller noget, hos de andre, men jeg hænger ikke så meget ved på de blogs :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...