fredag den 18. september 2015

Madplanen og weekend

Suppen er tilbage! 


Og ellers arbejder jeg stadig på at få bund i fryseren. Har bla. nogle burgerboller liggende og nogle poser bacon (jeg køber altid sådan et stort stykke bacon, som jeg selv skærer ud og fryser ned i portioner) og nogle pølser.

Pølseretten er en helt ny ret, som vi skal prøve. Opskriften findes her. Ærtesuppen skal laves med grønne linser, så vi får lidt protein. Til wok-retten skal vi have brugt de sidste rester soya og fiskesauce, som står i køleskabet. 

I dag har jeg faktisk fridag, fordi ældstesøn lander her i formiddag fra Prag, hvor han har været på lejrskole siden søndag. De har lavet en masse aktivt på turen. Rappelling, grotte-klatring og noget Go-High. Jeg glæder mig til at høre om hans tur, men tror, at han også skal ind og have en lille lur, da de skulle op kl. 5 i morges for at komme i lufthavnen.

Ønsker jer alle en dejlig weekend...
8 kommentarer:

 1. Eeelsker ærtesuppe - måske den snart skal på menuen her igen:-)
  Trods min alder husker jeg godt min studietur til Prag på handelskolen - der skulle mere end en lille lur til:-)
  Også rigtig god weekend til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg var selv på studietur med handelsskolen til Prag - og ja, der var brug for seriøs detox bagefter ;-) god weekend. kh Birgitte

   Slet
 2. Ærtesupper - hvor linser er med. Kan du ikke lægge opskriften på dette ud? Det ville jeg så straks prøve af - elsker ærtesuppe!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - jo jeg skal nok skrive et indlæg om hvordan og hvor meget... den er baseret på denne opskrift http://www.arla.dk/opskrifter/artesuppe-med-rejedrys/ Kh. Birgitte

   Slet
  2. Tak - ser frem til det så :-)...

   Slet
  3. Den bliver smidt på i dag :-)

   Slet
 3. Lyder godt med ærtesuppe, det vil jeg snart have selv. Og de andre retter ser også gode ud. :-)
  God idé med madplan, jeg vil begynde på at skrive en selv igen.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - madplanen hjælper mig med at undgå madspild og at vi spiser det samme igen og igen. god weekend til dig også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...