onsdag den 16. september 2015

Nyt om læbestift

Kan I huske det her indlæg om skuffede forventninger? I indlægget lovede jeg at vende tilbage med mit 'projekt' om at bruge læbestift på en mere daglig basis. Så her kommer en lille status.

Jeg er blevet meget bedre til at bruge læbestift, især når jeg skal ud af døren om morgenen. Det er mere i løbet af dagen, at jeg ikke husker at få den på igen. F.eks. efter frokost, hvor selv den bedste læbestift nok ikke står mål med mit madindtag.

Jeg har længe haft en Dior Addict læbestift i en helt neutral farve (sådan én man sagtens kan have på i Netto). Den har jeg været rigtig glad for, men jeg har også ønsket at prøve lidt nyt. Dog ikke i for prangende farver, for så ved jeg, at jeg kun får taget den på til fest (og så mange fester går jeg slet ikke til).

Her er hvad jeg har investeret i indtil videre (altså i 2015).

Clinique Pop er nyeste produkt i min make-up taske. I øvrigt, når jeg ser navnet, kan jeg ikke lade være med at tænke på den gamle Pringles reklame med den der irriterende sang 'once you pop, you can't stop'. Ved ikke lige hvorfor denne læbestift skulle hedde pop? Men lækker er den - blød og cremet - på ingen måde ligesom chips! Den føles mere som en læbepomade, fordi den er meget blød. Om det der primer noget, som den har i, er godt ved jeg ikke. Jeg har aldrig brugt primer på læberne, så...

Jeg har desuden tidligere på året investeret i en ganske almindelig læbestift fra BodyShop. Den er ikke rigtig noget at skrive hjem om. Den giver let farve, men jeg synes, den tørrer hurtigt ud på læberne. Og selve stiften er også ret tør i det.


Læbeblyanten fra Origins er god. Den fungerer som en læbestift og kan skrues op i bunden. Meget god farvedækning og nem at påføre. Den er jeg ret glad for, selv om den giver matte læber. Putter bare lip gloss ovenpå, hvis jeg er i humør til mere shine.

Summasumarum - det går fremad med at blive voksen og bruge læbestift. Så mangler jeg bare lige det med neglelakken!


PS. Ingen reklame i dette indlæg. Alle læbestifter er købt for egne penge. Ingen har bedt om min mening, men I får den alligevel ;-)


2 kommentarer:

  1. Dejligt med en lille status på det med at blive voksen �� ville også ret gerne bruge læbestift hver dag, men det er åbenbart ret svært at blive så voksen �� KH Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - det kræver dælme også tilvænning ;-) bare det at købe én! Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...