fredag den 11. september 2015

Farvel til sandaler og noget om rester

Jeg har ikke haft sandaler på siden sidste fredag. Sommeren er virkelig forbi for mig, den dag jeg første gang træder ned i en sko. Det skete i lørdags og de klemte og føltes meget uvante efter 2½ måned, hvor jeg har levet i sandaler. Efteråret er her og cykellygterne er også fundet frem - og kom i brug efter et aftenmøde tirsdag (arbejde). Det er både hyggeligt og trist når sommeren siger farvel. 

Vi har brugt ugen på at få spist os igennem fryseren. Derfor har der været flere restedage på madplanen. Vi har bla. fået bugt med hjemmelavet karrysuppe, spaghetti med kødsovs og pasta med kylling. Flere rester blev brugt til fyld på pizza tirsdag og i æggekage i går. Så nu er der ved at være lidt overskudsplads igen... 

Og ellers har ugen budt på rigtig mange praktiske opgaver i forbindelse med ungerne, især fordi min ældste skal afsted på lejrskole til Prag på søndag. Der har været noget kiks omkring bestilling af hans Visa Debit kort og noget valuta. Ikke lige det bedste, nu jeg havde været ude i god tid, for netop at undgå for meget stress. 

Torsdag meldte en hovedpine fra helvede sig sammen med kvalme og jeg måtte gå hjem fra arbejde. Sov vel omkring 20 timer i det døgn. Nu er jeg næsten frisk igen - og weekenden står for døren. Så er der tid til at slappe af... eller... Skoledagen mandag betød nemlig, at jeg gik hjem med en obligatorisk opgave, jeg skal lave til om en uge. Den kan jeg muntre mig med i denne weekend og næste uge. Suk... Havde lykkelig glemt, hvor meget sådan noget skole tager af ens fritid.'Baghaven'
Hele ugen har vejret været solrigt og lunt - i dag er det fredag og gråvejr #typisk6 kommentarer:

 1. Træls med hovedpine, kender det alt for godt. Håber du får en god weekend. Har haft min cykel hos smeden til tjek og ny baglygte, så den og jeg er klar til efteråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - åh min cykel mangler også et tjek, lygterne er der dog styr på ;-) Håber du nyder resten af weekenden. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Og nu er det søndag og regn-regn-regn. Jeg var på picknik i Dyrehaven igår (med den gamle børnehave) - og hold nu kæft hvor var det koldt. Eller - jeg havde i hvert fald fejlvurderet min påklædning! Efteråret er her. Og vi har en masse smukke røde, gule og orange blade der ligger i gården.

  www.vivaestbella.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - jamen det er hundekoldt altså... men til gengæld, så er det dejligt gensyn med de uldne, varme ting i garderoben. Kh. Birgitte

   Slet
 3. enig, den dag fødderne skal tilbage i skoene efter en sommer med sandaler, er bare ikke sjov :-( heldigvis er efteråret også lig med mange dejlige ting, men sommeren er svær at sige på gensyn til.
  Karrysuppe lyder skønt, det må vi have en af dagene, har nemlig en hals der er øm og en krop der generelt hænger lidt.
  Pøj pøj med opgaven. Tror det kaldes sund fortrængning det du har lavet i forhold til skolegang.
  Kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, nu er de helt opgivet, sandalerne - og jeg er trukket i gummisko. Og tak, jeg knokler videre med opgave. Skal afleveres på mandag. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...