tirsdag den 11. august 2015

Brud på traditionen

I går havde jeg traditionen tro fridag. Jeg har de sidste par år holdt fri på ungernes første skoledag og bagefter har vi så spist frokost sammen. I år blev traditionen brudt. Ikke med min gode vilje, men når man har børn, der begynder i 4. og 8. klasse, så skal de åbenbart være i skole til kl. 13, selv om det er den første dag - og have madpakke med. 

Så i år blev frokosten udskiftet med eftermiddags-pandekager. Som også var hyggeligt. Og den der fridag var så proppet med aftaler og praktiske ting, så det var lige før, at jeg længdes efter at komme på arbejde.Selvfølgelig begyndte den 'rigtige' hverdag med en omgang regn, torden og lyn. Tilsat et par våde sandaler. Arbejde var dejligt. Altså jeg er mega-bagud, men det når jeg nok. Jeg havde desuden på én uges ferie glemt mit kodeord. Så det må betyde, at jeg har slappet rigtig meget af!Der er æbler på min mormors Ingrid Marie træ og min næste ferie er til jul. Det er hverdag igen og alt er godt!

15 kommentarer:

 1. Ser lækkert ud med eftermiddagspandekager:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @MS - de smagte også godt. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder som en perfekt start efter ferien - sikke et dejligt overskud. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, så længe det holder - overskuddet altså. Tror jeg kollapser ret tidligt på sofaen fredag ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Jul er jo lige som lidt - og det er altid rart at have noget at se frem til:-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - nemlig, det skræmmer mig ikke. Det har været sådan i mange år. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Dejligt med pandekager, det kunne da godt blive en hyggelig ny tradition :-) de der kodeord har det altså med at smutte ud i intetheden, når man har ferie. Håber din IT afdelingen er mere barmhjertelig end min den gamle, hvor de tilkendte enganskoden "fjols123" hvis man havde glemt den ;o) Kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. Genialt træk fra den IT-afdeling. I Like!

   Slet
  2. @Rikke - det var koden til fagsystemet, så jeg slap for IT afdelingen og fik vores egen superbruger til at lave nyt password ;-) men vores IT afdeling kunne ikke finde på det, de sukker kun højlydt når man ringer, haha. Kh. Birgitte
   PS. Ja pandekager kunne godt gå hen og blive ny tradition.

   Slet
 5. Skønt med pandekager :-)
  Min i 2. klasse var i skole 8-14 og min i 4. klasse 8-15. Pyha en opstart. Og sådan er deres skema 5 dage om ugen. Ved jeg ikke rigtig hvad jeg synes om. Tror vi pjækker en eftermiddag i næste uge (selvregulering) og så vil jeg kopiere dine eftermiddagspandekager.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, lange skoledage skal vi alle vænne os til. God fornøjelse med pandekage-dag. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Det lyder som en rigtig god tradition. Den tror jeg at jeg vil tyv-stjæle:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - den kan også bruges som fast mandags-tradition ;-) kh. Birgitte

   Slet
 7. Åh, danske æbler fra haven, det glæder jeg mig til.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - ja håber der bliver nok til et par æblekager. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...