onsdag den 9. september 2015

Hvorfor?

3 hurtige tanker med et stort Hvorfor? 
 • Hvad er fidusen i at have langt hår, hvis man altid har det sat op i en hestehale?
 • Det regner stort set aldrig, når jeg har mit regnslag med i tasken. Det regner altid på de dage, hvor jeg har glemt det hjemme.
 • Skulle der være noget galt i at spise kage eller chips til morgenmad?

Rigtig god onsdag...


13 kommentarer:

 1. Fidusen ved hår i hestehale er at så har man det ikke alle andre steder! Kort hår betyder altid hår i panden, hår på ørerne, hår i nakken - med mindre man da klipper det helt af! Og fidusen ved at det er sådan rigtig langt? Jomn, så er man jo sluppet for at klippe det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Konen - jeg har kort hår, men åbenbart kort nok til at jeg ikke er generet af det ;-) men du har en god pointe med klipning. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Fidusen ved hår i hestehale er at så har man det ikke alle andre steder! Kort hår betyder altid hår i panden, hår på ørerne, hår i nakken - med mindre man da klipper det helt af! Og fidusen ved at det er sådan rigtig langt? Jomn, så er man jo sluppet for at klippe det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Konen - dobbelt kommentar går jeg ud fra ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. 1) Fidusen ved langt hår er netop at det kan sættes op i hestehale, så der ikke skal bruges tid på at sætte en korthårsfrisure om morgenen. Desuden får man ikke cykelhjelmehår på samme måde med hestehale :o)
  2) Murphy's lov. Sådan skal det åbenbart være.
  3) Nej det er der slet ikke noget galt i!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg vil vove at påstå, at jeg bruger mindre tid på at sætte mit hår end det tager at tørre det lange hår og sætte det op. Og jeg får aldrig cykelhjelmhår ;-) Glad for at andre ikke synes, det er skævt med kage til morgenmad. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Jeg får altid cykelhjelmehår :o(

   Slet
  3. @Liv - nu har jeg jo helt kort hår, så måske derfor jeg ikke får hjelmhår (det stritter i forvejen) ;-) kh. Birgitte

   Slet
  4. Arh ... det må være det der er tricket ;o)

   Slet
 4. Kage til morgenmad er da helt ok - det regner altid når man har glemt noget vandtæt - Hestehale er vejen frem for så har man ingen hår i øjnene;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @MS - jeg kan godt se, at jeg er meget i undertal mht. håret. Måske jeg ikke fatter det, fordi jeg aldrig selv har haft (særlig) langt hår ;-) kage er nemlig godt! Kh. Birgitte

   Slet
 5. Kage til morgenmad er jo helt acceptabelt, hvis du fx kommer til Italien eller Spanien. På de bedre hoteller er der for det meste en buffet, hvor der - ud over 'almindelig' morgenmad - er et væld af kager. På mindre gode hoteller, kan man risikere (være heldig?), at der kun er kage og espresso til morgenmad. Enhver ved jo, at husker man sin paraply, er risikoen for regn væsentlig mindre. Det samme gælder sandsynligvis også for regnslag. Hestehaler er bare nemmere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, det er egentlig rigtig nok, det med kage sydpå... og DK har jo også kage i form af wienerbrød. Jeg går bare ikke af vejen for et stykke 'left-over' lagkage til morgenmad. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...