tirsdag den 8. september 2015

I >heart< sushi

Jeg elsker sushi. Det har jeg altid gjort. Før det blev trendy i Danmark at spise sushi, lavede jeg det selv (aldrig af rå fisk dog) eller spiste det på rejser i udlandet. 

Da jeg mødte kæresten, kunne han ikke lide sushi... eller måske kunne han ikke lide tanken om det. Og så havde han vist smagt noget ikke så godt sushi. Det tog vel omkring 1 år, så var han lige så stor sushi-elsker, som jeg er. I dag måske endnu mere end mig...

Mine unger elsker sushi i så høj grad, at det ikke kan betale sig at købe bakker med sushi til dem. De spiser simpelthen for meget. Så der er dømt running-sushi, hvis de skal spise med.Det bedste ved sushi er, at det stadig føles meget eksklusivt, men samtidig er faldet en del i pris. Så der er råd til sushi i hvert fald én gang om måneden hjemme hos os.  

12 kommentarer:

 1. Jeg er også pjattet med sushi. Mine små børn er der ikke endnu, men det skal nok komme. Laver der også nogle gange selv, men det er et projekt, så hvis det skal være rigtig selvforkælelse, så skal det være udefra. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja homemade skal planlægges ret så meget synes jeg - så vi tager det også udefra. Kram B

   Slet
 2. Du er tosset. Ikke om jeg har forstået konceptet. Gammel og kontrær er jeg ift. sushi. Men det glæder mig at i er vilde med det, for så behøver jeg ikke :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - herligt at vi ikke er ens! Du har helt sikkert nogle andre (gode) livretter ;-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Jeg kan se at jeg er ret Palle Alene i Verden her i kommentarfeltet :o)
   - betyder det at jeg får min lasagne i fred? :o)

   Slet
  3. Altså, jeg kan også godt lide lasagne ;-) og min livret er jo faktisk ikke sushi (det kommer dog ind på en flot nr. 2)... generelt er jeg bare meget madglad. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Oh sushi! Her i huset har vi også måttet rationere det til én gang om måneden for ikke at sprænge husholdningsbudgettet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, det kunne ellers være lækkert som en fast søndagsmad ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh, jeg ELSKER sushi. Og ungerne med, så det kan godt være, at vi burde prøve running sushi. Indtil videre kan de dog lade sig 'nøje' med helt enkle maki med laks og agurk, og det kan vi jo selv lave rimelig nemt. Det er først, når de begynder at kaste sig over de mere komplicerede varianter, det for alvor bliver dyrt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - nu er mine unger jo store og teenageren spiser som en voksen nu ;-) ingen børnemenuer på McD mere her. Yngste's livret er sushi, så der køres nogle tallerkener ned efterhånden... Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg kan godt lide sushi, men ISÆR wasabi! Det er den primære årsag til at spise sushi, ligesom pommes frites bare er en undskyldning for at spise mayonnaise ;)

  Jeg har et par gange har fået sushi som er så god, at wasabien ikke var nødvendig, men så er det også en anden prisklasse, end det jeg normalt har råd til. Men det findes. Jeg tror, at mennesker, som ikke kan lide sushi, har købt det for billigt. ;P

  SvarSlet
  Svar
  1. @Thilde - jeg er ikke i tvivl om, at min kærestes skepsis skyldtes en dårlig omgang sushi. Jeg er meget kræsen med, hvor jeg køber fra... og ikke særlig imponeret over Stick'n'sushi f.eks. (den på Vesterbro). Wasabi kan du få i Netto, så kan du spise den på alt! eller lave din egen wasabi-mayo ;-) Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...