torsdag den 20. august 2015

Jeg har jubilæum

Jeg har fået en fin gave fra min fagforening. I anledning af, at jeg har 25-års jubilæum som medlem. Det er temmelig god stil, synes jeg. 


Jeg kan faktisk godt huske den dag, da jeg meldte mig ind. Det var i begyndelse af august. Jeg var 15 år og lige begyndt på Handelsskolen i Albertslund (HHX eksamen)

Den første uge stod der et par unge og delte materiale ud fra HK og svarede på spørgsmål. Dengang var det gratis at være medlem om studerende (det ved jeg ikke, om det stadig er), så jeg tænkte, at det skadede jo ikke. 

Desuden var man garanteret dimittend-sats i fagforeningen, hvis man havde været medlem, mens man læste (det ved jeg heller ikke om stadig gælder - faktisk ved jeg ikke ret meget om reglerne for unge i fagforening i dag).

Anyways, jeg fik udfyldt en lille seddel, blev medlem og vupti, så er der gået 25 år!

8 kommentarer:

 1. Det var da en fin gave, og tillykke med de 25 år i HK :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - rigtig fin :-) og tak. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Tillykke med jubilæet ;).

  SvarSlet
 3. Hvor vildt. 25 er godt nok længe. Tænk at de har styr på den slags. Det er da ret god stil, som du skriver. Tillykke med jubilæet :) Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja det er sgu længe! Føler mig ikke 25 år ældre ;) og tak. Kh Birgitte

   Slet
 4. Vildt 25 år er halv lang tid, alt andet lige er det ihvertfald summen af rigtig mange oplevelser :-) fin gave fra HK. KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det er vildt når man tænker over det. Og ja. Super fin gave. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...