tirsdag den 17. marts 2015

Tillykke til bloggen - 5 år i dag! Inklusiv neglelaktest og en rabatkode til jer læsere!

I dag har bloggen 5 år fødselsdag. Der er godt nok sket noget i de 5 år, jeg har blogget. Både med bloggen som medie, med min blog og med mig privat.

Ud over bloggens fødselsdag, så skal vi også snakke test af neglelak i dag. For jeg fik jo en henvendelse fra BeautyPie for et stykke tid siden og de sendte mig 2 neglelakker fra Rimmel, som jeg skulle teste for dem (resten af indlægget er sponsoreret. Dvs. jeg har fået de to lakker tilsendt til test. Meningerne om dem er mine egne. Gavekoden nederst i indlægget er en gave til jer læsere og jeg tjener ikke noget på et eventuelt salg).
Heldigvis var det fra serien '60 seconds', dvs. de tørrer lyn-børge-hurtigt, og det er tit nødvendigt hos mig, hvor tiden er knap til sådan noget med neglelak.

I virkeligheden elsker jeg lakerede negle. Jeg følger mig 10 gange mere 'fin' med lak på, men af en eller anden grund får jeg ikke lagt det på så tit. En af grundene er, at jeg bager meget og det der med lak og dej, det er ikke nogen god kombi. Dog er jeg god til farve på tæerne. Det har jeg hele sommeren og gerne noget med pang! 

'60 seconds' lakkerne er gode. Især fordi jeg har en dårlig vane med liiige at skulle klemme neglelak ind på en tid, som ikke er særlig realistisk. De her, de holder hvad de lover. Tørrer på ingen tid og penslen er nem at arbejde med. 

Og jeg prøvede den røde på tæerne, fordi jeg ikke er god til rød på fingrene. Lagde kun 1 lag og det har holdt i over 14 dage. Uden topcoat, men med underlak, for uden så får jeg de grimmeste gullige negle.    Det er disse 2 lakker i serien, jeg har testet. De kan købes her.


Fine forårstæer med rød lak til 25 kr. - så kan alle være med.
Ja, god til neglebilleder bliver jeg aldrig, men det er en virkelig fin blå farve. Dækker ved kun 1 lag.


Og så til rabatten! Altså, jeg synes jo at lakkerne hos Beautypie er billige nok i sig selv. Og udvalget i mærker og farver er stort nok for negle-novicer som mig. Men, hvis du er fristet til at købe en billig lak hos Beautypie, så kan du få yderligere 10% på hele dit køb ved at bruge gavekoden bb2605. Gavekoden virker i 1 måned, dvs. til og med 17. april 2015 og må gerne gives/deles med veninderne.

Personligt har jeg forelsket mig lidt i denne lækre sag. Jeg har aldrig prøvet Sally Hansen lakker, så mon ikke det snart var på tide? Jeg skal desuden til en del fester her i foråret og der tænker jeg, at den vil være helt perfekt.

Det var bloggen fødselsdag - jeg håber på yderligere 5 spændende år (og egentlig mange flere). Jeg har via bloggen mødt en masse dejlige mennesker. Det er jeg ret taknemmelig for. Inden der går helt Oscar-takke-tale i den, så vil jeg bare slutte med at sige tak til jer læsere derude, fordi I kigger med og for alle jeres skønne kommentarer. Jeg er glad for hver og én.Dette er et sponsoreret indlæg: Jeg har modtaget de 2 neglelakker til test. Meningerne om dem er mine egne. Jeg tjener ikke penge på dit eventuelle køb hos Beautypie. Gavekoden er ren foræring fra mig til dig. 


8 kommentarer:

 1. Endnu engang tillykke - meget glad for at have lært dig at kende her på bloggen og glæder mig til at følge med fremadrettet. Hurra og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - i lige måde og tusind tak :-) kram

   Slet
 2. Tillykke med bloggens fødselsdag :D Fine farver ;)

  SvarSlet
 3. Tillykke med bloggens fødselsdag, glæder mig til at læse med de næste mange år :-)
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke. Og dejligt du følger med. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...