tirsdag den 26. maj 2015

Test af Magnetic Lash Mascara

Ovre hos Jo har jeg været med til at teste Magnetic Lash Mascara. I kan læse resultatet her

Jeg vil dog gerne lige vise et par billeder til, som jeg tog i forbindelse med testen - og fortælle lidt mere om produktet (det er ikke noget, jeg er blevet bedt om. Det er helt på eget initiativ). Dette er mit øje med helt almindelig mascara (se bort fra mine rynker). Som jeg bruger til hverdag sammen med øjenskygge og eyeliner. Man kan sagtens se, at jeg har 'noget' på vipperne, men særlig lange eller voluminøse er de vel ikke. Dette billede er så mit (andet) øje med Magnetic Lash Mascara påført - plus liner og skygge som det første billede. Jeg synes helt klart, at man kan se forskel. Vipperne er mega-lange og mere defineret i forhold til almindelig mascara.

Selve mascaraen skal påføres af flere omgange - og tørre op ind imellem. Hvis tiden er knap, så er det ikke den du skal vælge. Til festlige lejligheder vil jeg dog vælge den fremover. Fordelene som jeg ser det, er klart de lange vipper. Mine fik ikke specielt meget mere volume, men det kan jeg sagtens leve med. De blev lange og kunne ses! 

Det kræver lidt øvelse med de der fibre, men efter et par gange, så er det faktisk ret nemt. Resultatet er flot og selv om man sveder/er varm, så løber mascaraen ikke. Der kan godt drysse lidt fibre hvis man ikke får forsejlet nok med farven. 

Selv om jeg skifter mellem briller og kontaktlinser, så har det ikke været et problem. Mine øjne er ikke irriteret af mascaraen. Og så er den super nemt at fjerne om aftenen, selv med varmt vand.

Stor anbefaling hermed givet videre! 
4 kommentarer:

  1. Jeg synes også der er tydelig forskel, det ser rigtig flot ud �� KH Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - tak - jeg synes også den giver noget. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...