tirsdag den 11. august 2020

Tirsdags-træt?

Jeg er egentlig stadig ved godt mod her på 2. dagen af ferieopstart. Jeg har sovet ok, madpakken var klar og tøjet lagt frem til arbejdsdagen. 

Klip til at jeg kommer igennem på telefonen hos lægen, som mener at min yngste skal corona-testes. Sagen er, at han har snottet siden søndag. I går var han desuden noget 'slap' og havde hovedpine og hoster. Så lægen mente, at en test er på sin plads. Det skal vi så lige om lidt...

Jeg blev sendt hjem og skal arbejde hjemmefra indtil resultatet foreligger. Jeg er selv blevet testet i formiddag, så jeg er sikker på at kunne komme på kontoret igen med god samvittighed (og selvfølgelig ved jeg godt, at jeg kan blive smittet, lige efter jeg er kommet ud af test-området eller senere, men sådan er 'new normal' vist bare).

Så hvornår jeg kommer på kontoret igen ved jeg ikke. Madpakken behøves ikke blive lavet til aften og min nye kop, som jeg har købt til at forsøde min opstart, må få en lille pause. 

2 kommentarer:

 1. Sikke da en træls situation for Jer:-)
  Men det bliver sikkert meget normalt de næste måneder, hvor vi jo gå snue sæsonen i møde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Susanne, jeg tænker, at der kommer flere og flere situationer som denne... Vi er heldigvis alle testet negative. God weekend. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...