fredag den 20. september 2019

Hvad jeg har alt for meget af...

I mit hjem er der visse ting, som der er (rigtig) meget af. 

Primært har jeg store svagheder for:
 • Tasker - Ikke så meget som før i tiden. Faktisk har jeg barberet det ned til to små, to mellem og to store. Og de er alle af god kvalitet. Men altså, stadig ret mange...
 • Sko - faktisk primært klip-klappere og sandaler. Da jeg virkelig har det bedst i mine fødder om sommeren, så går jeg oftest med åbne sko i en lang periode. Lige nu er jeg trukket i gummisko. Før havde jeg ret mange (halv-slidte) Nike Free. Dog har jeg ryddet ud og smidt ud. Så nu er jeg nede på knap så mange gummisko. 
 • Krus/kopper og glas - Jeg elsker pæne ting i form af porcelæn. Og glas. Det hjælper ikke, at min svigerinde gave mig en Royal Copenhagen kop i julegave (suk).
 • Bøger - Faktisk er der forbavsende lidt bøger i min stue. De gemmer sig dog i andre rum og skabe. Jeg har ryddet rigtig meget op og givet væk. Samtidig er jeg stort set holdt op med at købe bøger. Alligevel så har jeg en del.
 • Make-up og cremer - Velkendt for alle der læser fast med på bloggen.
 • Chips - Kender I de der 'slik-skabe' i køkkener? I mit køkken er det primært et chips-skab. En virkelig stor last af den usunde slags.
 • Silkebånd - Ligesom ens mormor, der gemte knapper. Så gemmer jeg pænt bånd. Som jeg genbruger. Jep, kald mig bare mormor.
 • Kuglepenne - Ja, jeg er sådan en, der sætter pris på en virkelig god kuglepen. Og som falder i staver i boghandlerens afdeling for penne. 
 • Plaider - Pænt, varme og bløde. What's not to like?!!

Min fine julegave

2 kommentarer:

 1. Hvor genkendeligt! I mine “unge dage” (17-24) havde jeg også virkelig mange tasker og sko, men har fået ryddet gevaldigt ud. Smukt stel og bøger har jeg dog langt sværer ved at give afkald på; for ja, kaffen smager bare skønnere af en Flora kop 😍.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære A. Jeg har meget arve-stel, men min mand er knap så vild med det. Så det bliver et hvidt hverdagsstel til os ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...