søndag den 23. august 2020

Tirsdag, lørdag og søndag

Jeg nåede lige at løbe tre gange på denne uge. Det føles godt, især bagefter. Jeg kan mærke nu, at vejret kommer til at drille lidt. Jeg gider ikke rigtig løbe i regnvejr. Så der skal nok noget mere planlægning til fremover.

Ellers fik jeg også nået mine 10.000 skridt om dagen. Bortset fra to dage. Når jeg er tilbage på kontoret og har mange aftaler, som denne uge, så kan det være svært at klemme gåtur ind. Det er også noget, jeg skal have med i min planlægning.

Jeg vil helst have, at motion bare sker - og fordi man har lyst. Det er bare ikke lige sådan, dette efterår kommer til at gå. Jeg er godt booket op i den næste måned. Især fordi vi om under 14 dage skal holde konfirmation for min yngste. 

Det jeg skal øve mig på, er ikke at blive skuffet over mig selv, når jeg ikke når målet. Det kræver lidt arbejde, men som man siger: lidt er bedre end ingenting! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...