lørdag den 8. august 2020

Sløve feriedage

De her dage hjemme er lidt underlige. Sløve. Ikke så ferie-agtige. Der er en del praktiske ting, som skal gøres, når man er hjemme. Egentlig er det ok, for varmen gør også sløv.

Jeg har skulle ordne neglelak på fødderne i over en uge. Måske to uger endda. Jeg kan ikke rigtig tage mig sammen til at gøre det. Det er det samme med make-up og håret. Det sker ikke lige denne uge. Hele ferien har været en pause fra de skønhedsmæssige rutiner. 

Jeg skal vel have det ordnet, inden arbejdet begynder mandag morgen... 
2 kommentarer:

  1. Det er nu også dejligt at være helt nede i gear inden hverdagen begynder igen.😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er super dejligt... Jeg elsker at have ferie. Men er lige så glad, når hverdagen begynder igen :-)

      Slet

Giv mig dine tanker...