mandag den 3. august 2020

Mandag i min sidste ferieuge

Det er både vemodigt og dejligt at gå ind i den sidste ferieuge. Jeg er glad for, at det gode vejr kommer nu. Det kunne vi godt have brugt lidt af i sommerhusferien. Men so be it. 

I dag har været fyldt med praktiske gøremål. Min ældste og manden har været ude og spille golf, mens yngste og jeg har lavet en masse andre ting. 

Vi skulle både bytte et vækkeur, på apoteket og hente varer, prøve sko, handle og læse lidt til skolen. Vi har været på biblioteks-besøg, ordnet nem-ID opdatering, afleveret pant, sorteret affald og fået det afleveret. Der blev lavet aftensmad med frikadeller, tzatziki, kartofler og ristede svampe. 

I morgen står den på tøjvask og løbetur, men heldigvis også et besøg hos nogle dejlige mennesker i en nærliggende kolonihave. Og i dag var der også lige plads til en lille jordbær-is-shake. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...