fredag den 21. august 2020

Den sidste uges tid

Siden sidste fredag har jeg været en del ude. Jeg har spist smørrebrød med min mand. Jeg har fået is på arbejdet. Jeg har været på La Glace på en helt almindelig onsdag og jeg har været i Tivoli - og Tivoli Food Hall. 

Desuden har jeg set to veninder, på hver deres dag. Og arbejdet med at få alle opgaver løst. Denne uge har de virkelig væltet ind, nu alle har fundet ud af, at jeg er tilbage fra ferie.

Så nu er jeg næsten helt forpustet og så klar til weekend. Lige nu regner det, selv om vejrudsigten havde lovet tørvejr. Jeg håber, at det bliver lidt bedre vejr her i weekenden så vi kan nyde det sidste sol og sommer.

Kartoffelmad

Smørstegt fiskefilet

Astronaut is i varmen

Sportskage på La Glace

Bao i Tivoli


4 kommentarer:

 1. Ikke dårligt, ikke dårligt :-)
  Man bliver jo helt sulten af alle de skønne billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en skøn uge madmæssigt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Uh, lækre billeder! 🤤
  Overvejer også, om vi skal prøve Tivoli Food hall, når jeg skal til Kbh i næste uge 🤩.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt du skal prøve. Lidt dyrt, men absolut godt. :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...