søndag den 30. august 2020

Det er søndag...

Ind imellem bygerne har jeg været ude og løbe og klaret de (forhåbentlig) sidste indkøb til den kommende lørdags konfirmation. Nu venter resten af planlægningen her i aften, selv om jeg også er i gang med en god bog, som virkelig også trækker i mig.

Jeg har fået min lønseddel og tænker egentlig, at denne august måned nærmest er fløjet afsted. Jeg tog nedenstående billede i begyndelse af august. Det virker som i går. Nu venter september og det kommende efterår. Ikke at jeg har noget imod det. Jeg er stor fan af årstidernes skifte. Jeg er bare ikke vild med alt for meget regnvejr. 


2 kommentarer:

 1. Altså det er virkelig imponerende at du får løbet og prioriteret det i en travl tid.👍
  Jeg nyder også årstidernes- og naturens farve skifte.😊

  SvarSlet
  Svar
  1. @Laila - jeg er nået dertil, at jeg hellere vil tage en lille tur, fremfor at spring over. Så kommer jeg ud :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...