onsdag den 12. august 2020

Bog nr. 27 - Smaragdsliberen

En bog som egentlig ikke har særlig meget handling. Der sker selvfølgelig nogle ting i bogen, men intet bliver særlig dybt. Jeg synes meget var overfladisk. Dog er det en bog, som gerne vil give stof til eftertanke på mange lag og forskellige emner. Og der er også en smule i den, som alligevel sætter noget i gang.

Der er meget teknik omkring ædelstene i bogen og det kan være lidt for meget i handlingen efter min smag. Jeg savner også noget mere dybde i nogle af de ting, som beskrives i bogen. Sproget og refleksionerne når ikke ud over kanten og rammer mig.

Jeg var ufattelig grebet af Riebnitzskys bog 'Forbandede yngel', da jeg læste den. Og måske derfor skuffer 'Smaragdsliberen' lidt. På samme måde som hendes anden bog, jeg læste tilbage i 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...