mandag den 17. august 2020

Dejlige varme dage!

Eller... Ironi kan forekomme. 

Jeg er virkelig ikke god til denne her varme. Jeg fungerer bare mere optimalt med 20-22 grader. Det er svært at sove og svært at være i lejligheden om aftenen, fordi den er så varm. Vi prøver alt for at få gennemtræk og køle ned. Jeg synes ikke rigtig, at noget hjælper.
Det skulle gerne blive bedre senere på ugen... Det vil jeg se frem til. Indtil da så har jeg lige en aftale med tandlægen og en varm cykeltur frem og tilbage.


4 kommentarer:

 1. Jeg er bestemt også bedst til høje varmegrade i små dosis. Jeg har samme problemer som dig med søvnen og dermed trætheden dagen efter - og så kører det lige som i ring.
  Arbejdsmæssigt er jeg så også "velsignet". Med et under et år gammelt rådhus, hvor varmestyringen absolut lader noget tilbage at ønske sig. Under 26 grader er vi kun om morgenen...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - stopper det for jer i dag? Her ser det ud til at varmen (og de varme nætter forsætter til torsdag)... Surt med Rådhuset. Jeg er mere heldig, for vores er noget gammel l*rt og vinduerne kan åbnes helt. Plus jeg sidder på den side, hvor der kun er morgensol. Kh. Birgitte

   Slet
  2. I har vinduer, der kan åbnes - det kan noget, sådan noget gammelt noget....
   Vi bor i et glas hus, hvor der ingen vinduer kan åbnes :-(

   Slet
  3. Åh de fancy glashuse. Det duer jo ikke med bygninger uden vinduer ;-) hvis du spørger mig. Nu vender det snart! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...