onsdag den 13. maj 2020

I disse tider... - løbe-udgave

Jeg har fundet et løbe-mønster, som fungerer for mig. Jeg løber fast fredag og søndag og så enten tirsdag eller onsdag. De tre gange om ugen er en god rytme. Og så går det uden de store belastnings-skader. Det skulle også gerne fungere, når jeg er tilbage på arbejdepladsen igen.

Og ellers:

  • Var det meget varmt at løbe i sidste uge. Jeg gruer for sommeren.
  • Løber jeg mellem 6-10 km. hver gang. Pt. ligger jeg på 7-8 km.
  • Stoppede en dame, mens jeg stod og hvilede under løbeturen. Hun ville bare høre, om jeg var ok. Jeg var bare forpustet.
  • Har jeg snart løbet i et helt år. 1 år!
  • Tænker jeg, at jeg snart skal have nye løbesko.
  • Fik jeg nye kompressions-strømper i Mors Dag gave, sammen med en ny sports-bh.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...