lørdag den 9. maj 2020

Ny fodcreme

Lige om lidt skal mine fødder i sandalerne. Jeg føler mig ikke helt klar til det. Dog er jeg godt på vej, da jeg (stadig) smører mine fødder hver dag inden sengetid. Og netop på grund af det med sandalerne, så købte jeg en fodcreme specielt til at virke om natten. 

Jeg har måske to dage tilbage i bøtten, før jeg har brugt den op. Dvs. den har holdt over en måned. Og det smarte ved emballagen er, at indeni er cremen i en 'pose'. Så når man pumper, så suger den ligesom vakuum indeni . Derved er man sikker på at få al cremen ud. Det er ellers noget, jeg var ret skeptisk omkring, for jeg har f.eks. haft bodylotion på pumpe fra Ecooking. Der var en masse spild i form af creme, som ikke kunne komme ud).

Selve cremen gør sit job, men måske knap så overbevisende som de lover. Jeg har dog ikke sovet med sokker på. De to pump creme hver aften burde stadig have givet en væsentlig effekt - hvis man skal tro på Ecooking. 

Så alt i alt en rigtig fin creme, som er virkelig lækker og gør, at fødderne ikke udtørrer. Prisen er i den absolut dyre ende, men den fås ofte på tilbud. Jeg vil dog hellere bruge penge på fodcremen med hamp fra Body Shop. Jeg synes, den gør det en anelse bedre mht. mærkbart resultat.  

Ingen spons eller reklame.
Cremen er købt for egne penge.2 kommentarer:

  1. Uha, den er jeg også glad for. Med godt resultat, men jeg er så også så usexet, at jeg sover med sokker, når jeg bruger den hver anden nat ca. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Susanne - hvor dejligt at den virker hos dig. Jeg er jo mega kræsen med fodcreme og fordi jeg bruger det hver aften, så er det svært for nogen creme at præsentere et 'revolutionerende' resultat ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...