lørdag den 23. maj 2020

Fire dages weekend

Jeg har tvunget fri på indeklemte dage, som fredagen i går. Det vil sige, at min weekend i denne omgang er på fire dage. Og jeg nyder det. Det er næsten som en hel lille ferie. 
Jeg begyndte dog torsdag med en omgang migræne. Jeg har de seneste år lidt en del af hovedpine. Men denne omgang var rigtig slem og endte også med en recept på migrænepiller fra 1813. Heldigvis hjalp de hurtigt og selv om jeg var mat i sokkerne resten af dagen, så nåede jeg alligevel ud og gå en tur i det dejlige vejr.
I går var god afslapning og i dag kører vi en tur på besøg i sommerhus. Det skulle gerne ende med årets første dyp i havet...


2 kommentarer:

 1. Mange kvinder lider ofte af migræne, som siges at gå i arv fra mor til datter.
  Det havde min kone og hendes 2 søstre også, samt den ene søsters datter, fra hun blev 11 år.
  Til forskel fra min kones familie, var min kone - da hun var 36 år - på et kursus, som på ingen måde handlede om migræne, men efter hun kom hjem fra dette kursus, havde hun aldrig migræne mere i resten af hendes liv, som sluttede som 76-årig.
  Men de øvrige har bibeholdt deres migræne, efter hvad jeg ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke til at sige med den migræne, hvad der får den til at gå væk.

   Slet

Giv mig dine tanker...