mandag den 25. maj 2020

Bog nr. 18 - Hvor intet kan røre dig

Tro det eller ej, men jeg er faktisk bagud med mine boganmeldelser. Jeg har bare fået læst en del efter bibliotekerne igen er åbnet og har ikke fået delt det herinde. 

Det er måske en tilsnigelse at kalde denne bog for en roman. Den nærmer sig nok mere en novelle. Der er 275 sider, men de er sat med ret stor font og historien er heller ikke lang. Jeg læste hele bogen fra kl. 17-22 mandag (sidste uge) - også afbrudt af madlavning, spisning og madpakke-smøring (ja, de er tilbage).
I bogen er der ikke mange personer. Handlingen tager ret hurtigt fart. Plottet er ikke mystisk eller ugennemskuelig. Det er bare spænding fra ende til anden, på en måde så man ikke rigtig kan slippe bogen. På én måde en bog om familie og kærlighed. Og på en anden måde en bog med uhygge og ondskab. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...