onsdag den 20. maj 2020

Bog nr. 17 - Limelight

Jeg havde faktisk forputtet denne bog i noget rod. Det var meningen, at jeg skulle have læst den i juleferien. Nu fandt jeg den - og det passede perfekt med, at jeg ikke havde flere bøger tilbage at læse. Og endnu mere perfekt, at jeg blev færdig søndag aften, som bibliotekerne åbnede mandag morgen #win-win.

Den var lidt lang tid om at komme i gang, men ellers er det en meget sød lille bog. Den handler både om familie, valg i livet, teenagere og kærlighed. Om hvordan valg i livet kan gøre én usikker. Til sidst går alt dog op i en fin lille slutning. Den er til dig, som gerne læser uformel "chick lit", men som gerne vil have en hovedperson, som er lidt ældre - her er hovedpersonen Amy gift og mor til tre børn. Et fint afbræk mellem de mere tunge bøger og absolut ikke et dårligt et af slagsen.

Bogen er på engelsk og findes ikke på dansk.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...