mandag den 4. maj 2020

Husk håndsprit

Reklame - indlægget er lavet i samarbejde med Med24.dk

Før i tiden var håndsprit ikke noget jeg brugte dagligt. Ikke engang hver uge, for at sige det rent ud. Det har ændret sig radikalt de sidste par måneder med Corona. Det tror jeg, at det har for mange andre. Der har endda været mangel på håndsprit flere steder. Herhjemme har vi også måtte grave langt ind i gemmerne for at finde lidt håndsprit.

Så da Med24.dk tilbød mig at teste et par af deres håndsprit, så slog jeg til. Jeg valgte to varianter - en lille og en mellem størrelse af to forskellige mærker. Begge er dog med glycerin for at undgå (for) udtørrede hænder.
Vi vasker normalt mest hænder med vand og sæbe. Og når vi er hjemme, så vasker vi hænder som hovedregel. Men når vi er ude, er det rart at have sprit med i lommen eller tasken. For der kan være langt til vand og sæbe. Jeg har fordelt de to tuber, så vi har en tube liggende fast i bilen. Den anden tube har min ældste søn fået med i tasken, da de selv skal medbringe håndsprit på gymnasiet. 
Der er en del håndsprit, som virkelig ikke lugter behageligt. Den tube vi har i bilen - den rød/hvide - lugter nærmest godt. Og hænderne tørrer ikke ud ved brug. Den er hele familien fan af. Den grønne/hvide er mere kras i duften, men den virker jo storartet og fungerer godt. Den er mere praktisk end den anden på grund af klik-låget. Jeg går primært efter håndsprit i taskeformat. De der store dunke har vi ikke brug for. Og begge de to tuber er af en størrelse, som kan tages med ud.

Jeg bestilte på Med34.dk mandag og tirsdag blev varerne afsendt. Prisen på deres håndsprit er absolut også til at overkomme. Jeg ved, at status på udvalget af håndsprit skifter en del. For selvfølgelig er der varer, som kan blive udsolgt. Især i disse tider hvor efterspørgslen er stor. Med24.dk har dog lovet mig, at der altid er håndsprit på lager, så du ikke går forgæves. Har du en favorit kan du vælge at skrive dig op, så får du mail, når din vare er tilbage på lager.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...