onsdag den 6. maj 2020

Bog nr. 15 - Ligblomsten

Jeg har lånt en ny bog, så jeg ikke er helt uden læsestof. Det var dog en kort fornøjelse, for jeg læste 'Ligblomsten' på én dag (i lørdags). De ca. 300 sider var letlæst. Som krimi flød den godt og der var et par overraskelser undervejs.

Karaktererne bliver fint introduceret. Man kunne nogle steder godt mærke, at det er en debut. Det er ikke sådan en helt klassisk krimi. Den kan sammenlignes lidt med Katrine Engbergs bøger. Man kommer lidt under huden på de enkelte karakterer. 

Bogen følger journalisten Helouise og politiassistent Schäfer i deres jagt på morderen Anna. Den er ikke sådan en krimi, hvor man sidder yderst på stolen. Dog godt håndværk og absolut en stor anbefaling værd.
Jeg glæder mig til at læse nr. 2 i serien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...