mandag den 1. januar 2018

Bog nr. 25 i 2017 - Blodmåne

Velkommen til 2018. Håber I havde en dejlig aften i går. I dag har vi været flade og har fået hjemmelavede burgere til aftensmad. Så om lidt er det tv-tid. 

En sen aften d. 30 december 2017 blev jeg færdig med årets sidste bog. Nr. 25. Jeg ville gerne have læst mere, men tiden var ikke til det. Denne bog er en god krimi. Den holdt mig fanget gennem hele bogen. 'Blodmåne' er en uafhængig opfølger til 'Krokodillevogteren', som jeg læste i 2016. Jeg ved, der er planlagt en tredje bog i serien til foråret. Den skal jeg også læse. For der er noget over denne danske krimi-serie, som fanger mig. Stor anbefaling herfra...


4 kommentarer:

 1. Wauw😳 Flot💐
  Og jeg var stolt, da jeg i efteråret læste min første skønlitteratur bog i 15 år. Måske jeg skal sætte barren lidt højere i 2018 🤔😂

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg er en kæmpe læsehest og strikker jo ikke ;-) så hvis jeg har tid, så læser jeg. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder som en bog, jeg skal have på listen.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det er en god serie. Glæder mig til den næste af dem. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...