torsdag den 9. november 2017

Havresuppe

Som jeg som barn havde ondt i halsen, så fik jeg altid varm mælk med honning hos min mormor og morfar. Jeg laver det selv til mine unger, hvis de har ondt. 

Som voksen lavede min mormor havresuppe med tranebærsaft til mig, når jeg var syg. Det smagte ikke super godt, men det hjælper. Eller også så er det troen på, at det hjælper. 

I hvert fald kunne jeg godt bruge havresuppe lige nu. Jeg er så snottet og har ondt i hovedet og halsen. Jeg fik dog aldrig opskriften, så jeg må nøjes med varm te. 


6 kommentarer:

 1. Ach, Du Liebe! Rigtig god bedring! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jo tak, i dag er en smule bedre. Jeg blev nødt til at tage på job pga. møde udefra. Som min kollega ikke kunne tage, da hun har fået hjernerystelse. Det trumfer alligevel en forkølelse ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvor træls for dig - men nu er det fredag, så snup en (stærk) rom toddy i aften, inden du går i seng. Det plejer at virke - og hvis ikke, så smager den i hvert fald bedre end havresuppe:-)
  God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg må vist nøjes med noget andet sprut... englænderne tømte vores rom, da de var her i august ;-) god weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Øv! God bedring, håber du ikke skal ligge hele weekenden. Vi fik også varm mælk med honning, da jeg var barn. Tror dog ikke, jeg ville kunne få det ned nu. Er havresuppe ikke bare en meget tyndtflydende udgave af havregrød? Ved det ikke, har aldrig prøvet. Vil til enhver tid foretrække rigtig grød :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det er muligt med den havresuppe. Det var meget tyndt og skulle stå i køleskabet. Jeg skulle så spise to skefulde nogle gange om dagen. Jeg tror hellere, jeg vil prøve med noget varm te ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...