mandag den 6. november 2017

Bog nr. 23 - Transfervindue

Maria Gerhardts 'Transfervindue'. Måske kender du den allerede - eller har hørt om den? Jeg har længe ville læse den. I går blev jeg færdig med den. Den var akkurat lige så god, som jeg havde forventet og læst om.

Jeg fik både smilet og slugt et par klumper, imens jeg læste den. Formen er virkelig god. Små korte afsnit, som taget ud af en personlig dagbog. En rå og ærlig fortælling. Alligevel en slags fiktion. 


Jeg kan helt klart anbefale den.2 kommentarer:

 1. Jeg har været sådan lidt 'åh gys, er den mon ikke alt for meget?', men nu vil jeg lige genoverveje :-)

  PS: Er vild med billedet af dig og hønen!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - på en eller anden måde, så er den ikke alt for meget. Den svælger ikke i sygdommen, men er meget nøgtern (efter min mening). Og tak, det er altid god underholdning med de høns ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...