fredag den 24. november 2017

Jo, jeg indrømmer det...

Jeg kan godt lide Black Friday. 

Jeg har faktisk købt julegaver i dag. Fordi så kan modtageren få en dyrere gave, til samme pris, som jeg har budgetteret. 

Jeg har svært ved at se, hvorfor jeg ikke skal benytte dagen til at købe f.eks. min nieces fødselsdagsgave. De mange procenter betyder jo, at hun får gaver, som ellers ville have kostet en del mere på normal pris. Hun får dermed en større gave og jeg betaler ikke mere. Det tror jeg mange (kommende) 8-årige vil være glade for. 

Det sagt, så er jeg ikke ramt af 'shop amok' feber. Jeg går målbevidst efter de ting, som jeg skal bruge til gaver. Jeg har ikke købt noget til mig selv (selv om jeg overvejer at købe en kjole, som jeg har kigget på i en måneds tid. Den er med 25% rabat i dag). Jeg har heller ikke købt noget, som der ikke var på min liste. Så uhæmmet forbrugsfest er jeg ikke ude i. 

Og 'ude' i Black Friday er jeg heller ikke. Jeg har det efterhånden svært ved mange mennesker i butikkerne og kø er jeg slet ikke til. Så det jeg har kunne finde på nettet med rabat, har jeg købt. Resten bliver indkøbt en anden dag.

Håber I får en dejlig fredag - 'Black' eller ej. 


2 kommentarer:

 1. Har det samme afslappede forhold til Black Friday, har siddet helt stille og fundet de gode tilbud på nettet. Så landede lige 4 julegaver på 12 minutter.

  Egentlig vil jeg hellere købe mine julegaver i julepyntede butikker, med julemusik og en sød veninde eller manden som shoppemakker. Sådan kommer det også til at foregå for nogle af julegavekøbene.

  Kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg fik dækket en del julegaver plus en fødselsdagsgave. Plus jeg var ude og kigge på et par ting. Uden at jeg dog købte noget ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...