søndag den 5. november 2017

Fraklip fra weekenden (ikke denne)

Billederne i dette indlæg begynder omvendt. Altså ovenstående er fra søndag. Altså sidste weekend. 

Jeg er bagud med en del ting, herunder indlæg til bloggen. Det hænger sammen med en træthed, en studieopgave og en del arbejde. Det sidste pga. jeg i disse uger kun er på kontoret tre dage ud af fem. De andre går med kursus, konference, workshop og skole. Så der er en del at se til...

Tilbage til sidste weekend. Det var så dejligt, at være lidt væk hjemmefra - og at være sammen med familien. På det ovenstående billede sidder jeg og læser avis(!), men jeg bliver kraftigt overvåget af familiens tre høns.
Lørdagen var ellers gået med at være ude til brunch og på udstilling. Efter det tog min bror og ungerne hjem så min svigerinde og jeg fik tid til at gå lidt i butikker og drikke kaffe.

Fredag aften bestod af lækre drinks og lækker mad inden vi var i teateret og se musical "Rock of Ages". Det var en fantastisk aften. De var så gode på teateret og inden fik jeg muslinger, som jeg elsker. Plus Pimm's, som jeg også elsker. Så gjorde det ikke så meget, at skulle cykle hjem i mørket. Og komme alt for sent i seng...
Det her - det er hipster te-latté. Min kusine havde indbudt mig på kaffe inden jeg tog hjem til min bror og svigerinde. Og jeg fik smagt en matcha latté, lavet med matcha pulver og havremælk. Det så meget grønt ud - og smagte lidt anderledes end hvad jeg er vant til. Ikke dårligt. Heller ikke fantastisk... 

Det var lidt om sidste weekend. Lige nu nyder jeg søndagen uden avis, men med en ikke-faglig bog.


8 kommentarer:

 1. Så hyggeligt et indlæg.
  Håber du får en god uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tak og i lige måde :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Elsker dine fraklip :) ha en skøn uge! kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - tusind tak, der er ellers meget mad denne gang - og slørede billeder ;-) håber også I får en dejlig uge. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Rigtig god uge til dig, søde B. Husk at man ikke kan være bagud med sin blog, man bestemmer nemlig helt selv hvad og hvornår :-). Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - hahaha, du har ret... Men jeg vil jo gerne have det ud over rampen hurtigst muligt ;-) kram

   Slet
 4. Det ser ud som nogle dejlige dage.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var det bestemt også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...