onsdag den 29. november 2017

"Too good to go" app'en

Kender du den app?

Jeg har ventet rigtig længe med at installere den. Af frygt for al det brød og wienerbasser jeg vil få tilbudt til ingen penge. 

Nu er det gjort, men jeg ved egentlig ikke, hvor meget vi vil bruge den herhjemme. Jeg bager jo stort set alt brød/kager selv (minus rugbrød)Plus det nye køle/frys har en meget lille fryser.

Jeg er egentlig også lidt bange for at overspise med den app. Jo, det er jo ikke meningen, men hvis jeg hentede en pose/box med brød og kager, så vil jeg jo spise kagerne. Jeg ville ikke have spist kager, hvis jeg ikke havde app'en. Og jeg har slet ikke brug for at spise kager (og heller ikke så meget lyst).

Vil det så ikke bare være et overforbrug - mest af kalorier - men også af ressourcer? 
Jeg skal jo oftest starte bilen for at hente mine tilbud. Jeg kan ikke være sikker på, at der er mad i boxen, der kan holde sig. Jeg er heller ikke sikker på, at der er noget, jeg kan lide.

I det hele taget er det nok mit store planlægnings/kontrol-gen, som ikke er helt med på denne smarte deal. For det er smart og billigt. Havde jeg været alene eller studerende, så havde jeg nok slået til meget før. Lige nu venter jeg stadig på at gøre min første deal.6 kommentarer:

 1. Har købt brød via appen et par gange nu, den ene gang var der masser af sødt, som jeg delte ud af til familien, den anden gang var der intet sødt,men mange gode kerneboller, som kunne fryses.
  Et godt koncept, som jeg har anbefalet til min søster og hendes familie, og venner. Jeg har ingen bil, så jeg køber kun i gå- eller cykelafstand.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg har ikke så meget i gå/cykel afstand og brød bager jeg jo selv... Må se om der kommer noget godt - ellers kan man jo heldigvis bare slette app'en igen ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ih jeg er ret vild med den app. Bruger den ikke ugentligt, men måske én eller to gange om måneden.
  Det er oftest fra vores lokale Brugs, som vi bor stort set lige ved siden af. Her er det ofte bake-off brød og nogle gange varer på dato, vi får med, så vi gør det typisk op til, at vi får gæster. Jeg købte det næsten hver gang, jeg skulle være vært til mødregruppe, fx.

  Vi bruger det også engang imellem til en late-night date-night, hvor vi køber et par deals fra en restaurant, og så laver en lille hjemme date-night efter ungerne er lagt i seng på en nem og billig måde.

  Jeg tror man må finde ud af, hvordan det bedst passer i ens liv, men jeg er virkelig begejstret for konceptet.

  SvarSlet
  Svar
  1. @GG - hvor fedt at I bruger app'en. Jeg synes, det er sådan et godt tiltag og jeg vil prøve at få bestilt noget en dag. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Wiuff er med i den ved jeg, men den er altid udsolgt når jeg kigger, så har ikke fået den prøvet endnu.. og det er vel i din gåafstand ;) Opdater gerne hvis du forsøger dig med en omgang :D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rijah - ja, men jeg bager jo selv. Men vil overveje dem, hvis jeg skal have gæster ;-) så må man bare være hurtigt ude. Jeg holder dig opdateret :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...