tirsdag den 21. november 2017

Når jeg er lidt for bagud

I dag er der præcis én måned til min eksamensopgave skal afleveres. Jeg er ikke helt så langt med den... eller faktisk så står det lidt skidt til. Selv om jeg er vild med faget. Det er interessant og relevant. Alligevel så har jeg haft meget svært ved at tage mig sammen til at skrive den opgave. 

I går fik jeg ikke tid til at læse eller skrive. Jeg tror heller ikke, at jeg når meget i dag. Valget står i dag. Jeg skal derfor på arbejde igen kl. 19, og til vi er færdige med at tælle (kl. lidt i kvalme)

Indimellem står en vasketur og aftensmad til ungerne. Jeg kan trække i nødbremsen og læse i morgen i toget. Hvis jeg da ikke er alt for træt.
Til gengæld nåede jeg at bage en omgang kanelsnegle i går. Så er der lidt at trøste sig på...


8 kommentarer:

 1. Det lyder som en hård nyser, at du skal på arbejde - igen! - i aften. Håber, du trods alt får en hyggelig aften i bunkerne med stemmesedler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det var hyggeligt nok, bortset fra at der ikke var noget slik! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Auch! Rigtig god tællelyst, Birgitte!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude -oh tak, var hjemme allerede kl. 23.40. Kh. Birgitte

   Slet
 3. God tællelyst herfra! Ha' en god valgaften :) det må alligevel være lidt hyggeligt at tælle stemmer? Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - jeg er nok for gammel og garvet til ligefrem at synes det er hyggeligt. Men man få altid snakket med nogle kollegaer fra andre forvaltninger og det er hyggeligt. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Tænkte nok at du var valgtilforordnet - det plejer du vist...
  Her er der heldigvis nok der gerne vil, så jeg slipper. Ryggen kan heller ikke holde til det, men det ellers hyggeligt at være med til:-)
  God fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jo, jeg er med hver gang. Heldigvis slap jeg også denne gang for fin-tælling dagen efter. Det er mit temperament slet ikke til ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...