fredag den 10. november 2017

Endelig fredag - og det mener jeg helt og aldeles

Det er lang tid siden, jeg har længtes så meget efter weekend. Ok, jeg er også stadig snotforkølet og burde ligge i min seng. Alligevel har jeg været på arbejde. Det var desværre nødvendigt. Meget kan dog klares med et par Treo.
I denne weekend skal jeg være alene hjemme. Som i helt alene. Det bliver dejligt. Jeg elsker at få alene-tid. Nå, men i aften skal jeg dog spise hos min familie. Så det bliver dejligt, bare at komme, få mad og så kunne gå hjem og ligge på sofaen. Uden at skulle det ene eller andet. 

Håber I får en dejlig weekend - billedet er fra forleden, hvor vi havde så pæn frost. Mon ikke jeg snart skal få hentet den vinterfrakke i kælderen...6 kommentarer:

 1. Argh, har du ikke hentet din vinterfrakke frem?! Det har jo været nissekoldt! Så er det klart, du bliver snottet. Birgitte, altså! ;-)

  God weekend, god alenetid (er misundelig) og god bedring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - min vinterjakke er af den slags, der er alt for varm hvis temperaturen er over 5 gr. om dagen. Så jeg har skam haft varmt tøj på, dynejakke og uldfrakke med tyndt foer ;-) til gengæld har jeg fundet de lidt tykkere vanter frem nu... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Uha, jeg ser også frem til nogle timers alenetid i morgen! Og så jeg melder mig lige ind i klubben for de weekend-trængende!...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - håber du sidder godt og afslappet lige nu. Det gør jeg ;-) (med udsigt til noget skrald, som skal i containeren, men det bliver lige om lidt). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Uh, det lyder ellers ikke dårligt med en alene-weekend. Hav en god en. Og god bedring! (Nu vil jeg også ned i kælderen efter min vinterfrakke ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - ja, det er ved at være tid til det aller-varmeste overtøj. Var ude og gå i dag, det var pænt koldt ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...