onsdag den 8. november 2017

De dage...

Hvor man bare har lyst til at blive i sengen under dynen. Kender I dem? Dem har der været et par stykker af den sidste måneds tid. Ja faktisk den sidste uge.
Mandag præsterede jeg at putte min ansigtsmist i håret. På en måde godt - altså at jeg ikke puttede balsamspray i ansigtet. I øvrigt har vi lånebil, som er noget af en... skal vi sige - oplevelse, at køre i. Og i dag begyndte med en kæmpe omgang hovedpine med tilhørende ondt i halsen. Så ved jeg ligesom også, at der er snot på vej.

Lige i øjeblikket kunne jeg godt bruge weekend, for jeg er træt. Kun to dage tilbage...
4 kommentarer:

 1. Åhr, hvor jeg kender det! Og når man når torsdag, så er man jo helt til rotterne! Åh, Gud - nu slog det mig, at det kun er freaking ONSDAG, men okay: i OVERmorgen er det weekend. Hang in there! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - I DAG (!) er det freaking weekend... og jeg er syg. Men altså, stadig fri til at sove længe i morgen. Håber du er i opturshumør. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Og nu er der kun en dag tilbage - åhhh, hvor jeg kender den følelse du skriver om! God lille-fredag-aften og god weekend når du kommer dertil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - i dag! Det er dælme i dag... Håber du får en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...