mandag den 21. august 2017

Travl uge

For at sikre den bløde opstart, havde jeg med vilje ikke lavet nogle aftaler efter arbejde i den første uge efter ferien. Det samme har jeg prøvet at gentage i denne uge, men det har ikke helt lykkes. Der er dog dage helt uden aftaler og jeg kan mærke, at de efterhånden er tiltrængt (især efter en weekend med tryk på)

I dag er dog stadig med de overnattende gæster. Plus en middag med dem og mine forældre. Jeg håber, at der bliver tid til badning i morgen og måske også noget serie-tv. Det er desuden blevet tid til skole-opstart (næste uge) og det er jo også lig med noget lektielæsning. Jo, der er nok at tage sig til for tiden...


2 kommentarer:

  1. Jeg synes, august skal gå i seng. Så er det sagt. Hård og ubarmhjertig, er den - men det lyder heldigvis som om du tager dine forholdsregler!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - jeg vil sige, at det er ok at komme hjem i dag uden at skulle have gæster. Så kommer hverdagen lidt mere på skinner. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...