torsdag den 24. august 2017

En omgang fraklip

Godt og blandet. Fra sidste fredag og til nu. Jeg har ikke fået taget mange billeder, men her er lidt...

Arbejdet holdt grill-frokost sidste fredag. Desserten var en kæmpe jordbærkage fra den lokale bager. 
Da weekenden gik med besøg af englænderne, så bød søndag på Københavner-sightseeing. Rundetårn, Nyhavn, Papirøen, Christiania og en travetur rundt og tilbage over Christianshavns Torv og Strøget. 
Vores gartnere har ikke ferie, men sørger for at holde kommunen fuld af flotte farver.
Nåede at fange det sidste af en dobbelt-regnbue mandag. Udsigt fra køkkenvinduet.

Englænderne tog videre tirsdag formiddag - ned igennem Europa og er pt. i Holland med sol og varme. Kæresten og jeg tog en badetur på stranden tirsdag og i går stod på vasketøj... Føler mig en smule udmattet de sidste par dage. Så det er nok meget godt, det snart er weekend.


10 kommentarer:

 1. Sikke fint med en dobbelt regnbue. Det må være dobbelt op på lykken eller noget... Det er lidt hårdt at have gæster. Min kloge svigermor siger at efter 2 dage begynder man at lugte som gæst. Jeg synes hun har en meget god pointe der :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det var egentlig ikke så hårdt, den dag jeg også var på arbejde... Men i weekenden var man selvfølgelig på. Synes nu det gik ok... Kan ikke lade være med at tænke over, om hvordan min bror egentlig har det med det - må jeg lige spørge om ved lejlighed ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Kan i have en dejlig weekend, når i når dertil.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tusind tak og i lige måde. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Man er altså lidt udsplattet, når man har haft gæster i flere dage. Boede de også hos jer? Fint regnbuebillede, der - med de mørkegrå skyer - er et godt udtryk for den danske sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, ungerne var hos deres far, så der var egentlig plads nok til dem :-) men ja, udsplattet var også sådan, jeg følte mig ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Skønne fraklip og dejligtbesøg du har haft. Sys bror besøg er noget af det skønneste der findes ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja, det er dog lidt nemmere, når min bror kigger forbi. Ham behøver jeg ikke være så meget 'på' for, som englænderne ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 5. Rundetårn er altså bare hyggeligt!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - det er også et af mine favoritsteder i Kbh :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...