tirsdag den 15. august 2017

De mange ferie-plager

Normalt hænger jeg mig ikke så meget i det, der ikke fungerer. Det giver mig et dårligt humør, hvis jeg skal bruge energi og fokus på negativitet. 

Nu hvor ferien er lidt på afstand, kan jeg dog godt løfte sløret lidt for, hvilke *ahmen* "udfordringer" vi havde. Her er de (mange) uheldige ting, som der skete i ferien:
 • Bilen gik i stykker. Dagen før vi kørte i sommerhus, måtte den på værksted og få skiftet et tændrør. Farvel 3.700 kr.
 • Opvasker gik i stykker. Den første aften i sommerhus har jeg proppet opvaskemaskinen, for at konstatere, at den ikke vasker rent. Én håndopvask, renset filter og kørsel af andet program senere: farvel varmelegeme og goddag til opvask i hånden på hele ferien. 
 • Lynnedslag så strømmen gik. Vi var godt nok ikke hjemme, men søndag kommer der skybrud og lynet slår ned i sommerhuset. Strømmen går. Heldigvis kunne vi ved returnering tænde ubesværet igen og køleskabet havde holdt på kulden. 
 • Regnvejr on/off - mest on. Der var ikke mange dage i de to ugers ferie, hvor det ikke regnede. Nogle dage var det heldagsregn, andre dage 'bare en byge' eller flere.
 • Myggestik - så store som dueæg. I sommerhus er der myg. Det er klart. Hvorfor de skal spise primært mig, ved jeg ikke. Jeg er jo overfølsom og svulmer voldsomt op af deres stik.
 • Ødelagt hår pga. strandbadning og manglende hårkur. I ferien havde jeg ikke været så god til at pleje håret og jeg havde saltvand i håret ganske lang tid af gangen (noget med at gå fra stranden og hjem - og så være den sidste der kom i bad). Hvilket ikke gik min frisørs næse forbi forleden. Så det prøver jeg at rette op på med søndags rutinen.
Og så var der selvfølgelig alle de gode ting, der skete i ferien. Familiehygge, ture, badeture, grillmad og generel afslapning. Dog tænker jeg, at næste sommerferie gerne må være lidt mindre præget af uheld.


8 kommentarer:

 1. Det lyder altså også som mange uheld på en gang. Godt i ikke var hjemme da det med lynet skete.
  Hvis det er nogen trøst så spiser myggene også mig - og jeg får mega myggestik. Antihistamin hjælper hvis det er helt slemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - antihistamin var med :-) men stadig hjælper det ikke i det lange løb, øv. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ach, du Liebe! Du er simpelthen et omvandrende bevis på, at én ulykke sjældent kommer alene!...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - lige præcis ;-) synes det var nok af stort og småt. kh. Birgitte

   Slet
 3. Sikke en masse bakker, i skulle op af. Myg elsker også mig, jeg køber altid det mest giftige og sprayer mig ind i (desværre), men jeg hæver også sådan op.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, det var ikke så lidt, næsten 7 plager ;-) jeg prøvede med noget lavendel mod myg her i sommerperioden, men synes ikke det hjalp... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Arj, det er da tarveligt med alt det dumme noget. Godt ferien også havde en masse godt at byde på. Det opvejer (lidt). Hyggeligt med hånd-opvask, eller?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - ja hyggeligt de første par gange. Efter opvask 3 gange om dagen fra 9 mennesker, så blev det sgu lidt trivielt ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...