onsdag den 9. august 2017

Jeg er tilbage i Lokalavisen

Kan I huske dette indlæg, hvor jeg skulle aflevere til Lokalavisen? Det er et feriepostkort, som blev udgivet i fredags. Det kan ses online her - ellers læs bare videre... 

Faktisk har jeg ferie, når dette indlæg kommer i avisen. Lige nu hvor jeg sidder og skriver, så regner det temmelig meget. Jeg håber dog, at dette indlæg rammer udgivelsesdatoen med fuld sol og varme.

Sommeren på Vestegnen har været en noget blandet affære. Selv om jeg ikke er vild med voldsom varme og brændende sol, så havde jeg en forventning om lidt mere af begge dele - og knap så meget blæst og regn i juli måned. Nå, men håbet må vel være, at august bliver dejlig solrig og varm.

Jeg har arbejdet det meste af juli, så helt skidt har det dårlige vejr jo ikke været for mig. Alligevel har jeg haft ondt af alle dem, der har holdt ferie hjemme i regnen (inkl. mig selv lige nu). Det er ikke sjovt, at have alle Vestegnens dejlige strande tæt på og så ikke kunne bruge dem pga. regn eller koldt vejr. Jeg har dog set, at der, trods den ret kølige juli måned, har været badende ved stranden og unger i de lokale pools.

Selve glæden ved ferie kan jo ikke helt slås ned af dårligt vejr. Det er stadig en skøn ferie, selv om vi skal indtage vores is i et lokalt shoppingcenter. Mine unger er nu for store til de der sommerferiebilletter som centrene har, men ellers er de et godt bud på aktivitet på regnvejrsdage. Museums er der også en del af her på Vestegnen og de kan besøges i både godt og dårligt vejr. Dernæst kender jeg ikke ret mange unger, der vil sige nej tak til en tur i biografen. Højt på mine ungers ønskeliste står også en tur i svømmehallen. Så hvis vi skal have endnu en regnvejrsdag, så er et besøg i svømmebadet, da noget der lugter lidt af sommer og badeture.

'Der er ikke noget, som hedder dårligt vejr, kun forkert påklædning'. Sådan var mottoet i min barndom og det er helt sikkert også rigtigt. Mine unger (og jeg) er bare meget magelige og bestemt lavt nede i gear på denne ferie. Så der kan sagtens hygges og slappes af hjemme med at bage (og spise) pandekager, spille brætspil eller male i en malebog. Og det gør vi bestemt også. Ville jeg hellere på stranden? Absolut ja, men når det ikke kan være anderledes pga. vejret, så er det om at få det bedste ud af det.

Fortsat god sommer på Vestegnen.


2 kommentarer:

 1. Jeg har været i Danmark hele sommeren, og egentlig synes jeg ikke at vejret har været så dårligt som der snakkes om alle steder. Måske er det fordi vejret har passet til vores aktiviteter.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - der var én dag i min sidste uge, hvor det ikke regnede. Og på intet tidspunkt var temperaturen over 21 gr. - det synes jeg er ringe. Jeg er skuffet ;-) men igen. Du har ret - det handler om forventninger. Forrige år lå vi på stranden i flere dage i højt solskin. Det var der bestemt intet af denne sommer. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...